Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Slachtoffer Danny de Munk is enge, wraakzuchtige fan’


Een aantal weken geleden werd bekend dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. 

Volgens Yvonne Coldeweijer is dit pas het topje van de ijsberg, want er zouden veel meer dames slachtoffer zijn geweest van Danny de Munk. Yvonne laat zelfs weten dat jonge meiden die werkten bij de musical Ciske de Rat werden gewaarschuwd voor Danny om uit zijn buurt te blijven en helemaal niet alleen met hem naar een kamer te gaan.

Maar nu laat radiomaakster Tineke de Nooij in een interview met weekblad Story weten dat ze helemaal niets van dit verhaal gelooft.

Ze zegt er in weekblad Story het volgende over:

“Je wordt tegenwoordig al snel aan de hoogste boom opgehangen. Los van het feit dat er veel vrouwen zijn die dit overkomt, zijn er ook enge fans die wraak willen. Ik denk dat dit ook onder het kopje wraak valt. Dat kan niet anders.”

“Ik vind het schandelijk en ondertussen worden iemands leven en gezin kapotgemaakt. Hij staat met zijn rug tegen de muur en die aanklacht kan zomaar een jaar blijven liggen. Verschrikkelijk.”

“Fans kunnen rare dingen doen. Zeker wanneer ze persoonlijk contact zoeken. Het gevaar zit er altijd in dat fans verliefd worden op de ster. En wanneer blijkt dat het niet wederzijds is, verandert het in een verblindende haat.”

“Ik denk dat ieder van ons die in de publieke belangstelling staat hierover een verhaal heeft. (…) Wat ik wil zeggen, is dat ieder verhaal twee kanter heeft.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Precies Tineke helemaal mee eens…het is echt momenteel een hype bij sommige om een ander helemaal kapot te maken,en dan zoeken ze weer de volgende….
Kijk heeft iemand smerige dingen geflikt ga er dan mee naar de politie….daar hoort dat,klaag dan degene aan.

er ligt een aangifte Carla…..

Dom Danny als je wil vreemdgaan weet je dat zo’n vrouw uit de school kan klappen.
Daarom eerst scheiden of een open relatie hebben.
Deze vrouw wilde natuurlijk graag een relatie & jij bleef bij je vrouw.
Daarom nu haar wraakactie.
Zij wil nu geld zien.

Zolang je niets weet over het slachtoffer,kan je ook niet zeggen
dat het een enge fan is.

Zieke vrouwen tegenwoordig met zo verhaal iemand kapot maken bah