Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen sluit overstap naar publieke omroep nog steeds niet uitHet leek allemaal weer goed te gaan met de heren van de talkshow Vandaag Inside na de kaarsenrel. Johan vertelde toen een verhaal over een vrouw en een kaars en dat viel heel slecht. Heel Nederland sprak er schande van en ook Talpa steunde de heren niet meer. Johan had er geen zin meer in en trok de stekker uit de talkshow.

Maar na een aantal weken en vele gesprekken met John de Mol besloten de heren toch weer terug te keren op de tv en dat ging allemaal goed. De heren genieten nu van een korte vakantie om in augustus weer op de buis te verschijnen. Het gerucht gaat dat de heren dan zelfs 7 dagen in de week te zien zullen zijn met de talkshow in plaats van 5 dagen.

Maar Johan heeft nu weer een bommetje gelegd onder het progamma. Johan heeft namelijk aan PowNed-verslaggever Reinout Zorge laten weten dat hij niet uitsluit dat ze in de toekomst collega’s worden.

De omroep PowNed had de heren namelijk graag willen overnemen en hun een talkshow op de publieke omroep aangeboden. Wel tegen een fors minder salaris, maar Johan had er wel oren na als de gesprekken tussen hem en John de Mol op niets zouden uitlopen.

Maar het kwam toch goed met Talpa, maar nu zegt Johan dat hij nog maar voor een jaar een contract heeft bij Talpa en dat hij niet uitsluit dat hij samen met Wilfred en René dan overstapt naar de publieke omroep.

Johan zegt er het volgende over:

“Ik heb een zwak voor ehhh, Pow heten jullie tegenwoordig? Voor jullie zender. Want jullie zenderbaas stond een dag later hierachter bij mij in mijn houten huisje met de aanbieding om naar hem te komen. Die man heeft inderdaad smaak.”

“Ik had er wel oren naar, ja. We gingen vier keer zo weinig verdienen. Ja. Maar er zaten heel veel leuke kanten aan.”

“Ons contract loopt af volgend jaar. Misschien worden we nog eens collega’s. Kijk, ik ben nog jong. Ik kan nog een paar jaar mee, hè?”

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

 1. Cisca

  Omhoog gevallen man. Alle drie de mannen trouwens. Er is een gezegde; DOE MAAR GEWOON DAN DOE JE GE GENOEG. Deze drie mannen denken dat ze heilig zijn en alles kunnen zeggen en doen. Laten ze gewoon hun programma maken en niet altijd andere mensen voor gek zetten. Als je over een ander hun rug leuk moet gevonden worden is dat erg sneu !!!

 2. Raymond

  Puur om Talpa onder druk te zetten voor meer geld. 🤑
  Alles voor de moneyyy !!!!
  Zo’n ouwe lullo krijgt dat geld toch nooit meer op. Dus wat voor nut heeft het?
  Macht & wraak zal het zijn.

Geef een reactie