Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftig ongeluk bij Peter Gillis, explosie zorgt voor verbrande armen en handen


Het zit Peter Gillis ook niet echt mee de afgelopen tijd. Zo gaan er in zijn privéleven de geruchten dat zijn Nicol al verschillende keren is vreemdgegaan. En Peter werd ook nog aangehouden omdat hij een pistool had liggen. Maar ook zakelijk gaat het niet echt lekker met Peter.

Zo werd een aantal weken geleden bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Een aantal dagen geleden liet Peter aan het ANP nog weten na berichtgeving in de Telegraaf dat hij een dwangsom moet betalen van 250.000 euro voor 10 juli.

En nu meldt het AD ook nog dat er een verschrikkelijk heftig ongeluk heeft plaatsgevonden op zijn vakantiepark Prinsenmeer in Asten.  Tijdens het barbecuen vond namelijk een enorme explosie plaats waarbij een man aan zijn armen en handen is verbrand. De man is direct naar een ziekenhuis gebracht en maakt het na omstandigheden goed.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij roept het over zichzelf af ! Schreeuwen dat hij één van de rijkste is enz. en maar kopen. En zo is er nog veel meer wat niet klopt.

Wie hoog springt,zal diep vallen