Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tanja Jess barst live op tv in huilen uit om Charly LuskeNadat Dennis Schouten en Jan Roos de bizarre chatgesprekken en spraakberichten hadden onthuld waarin de 43-jarige Charly Luske een 20-jarig meisje het bed in probeerde te krijgen ging het helemaal mis.

Charly is zelf getrouwd met de 55-jarige actrice Tanja Jess. Die bekend is geworden van haar rol als Bowien in GTST. Tanja wist nog van niks en kwam er achter nadat Charly het haar had opgebiecht net voordat Dennis en Jan Roos het grote nieuws onthulde.

Tanja was woedend op Charly, maar gaf als reden voor zijn gedrag zijn slechte jeugd. Het leek hiermee of Tanja begrip had voor Charly, maar Yvonne Coldeweijer liet weten dat dit komt omdat Charly al jarenlang dit soort dingen doet. Hij blijkt een notoire vreemdganger te zijn en zijn vrouw Tanja Jess moet daar wel van op de hoogte moet zijn geweest. Wellicht had ze gehoopt dat Charly dit definitief achter zich had gelaten.

Gisteren was Tanja te gast in de talkshow van Humberto Tan en daar barste ze in tranen uit toen er beelden werden vertoond van Charly die een liedje zong over de transitie van zijn dochter Alice.

Tanja begint te huilen.

“Ja… Het overvalt me ook een beetje hoor dit.”

Humberto:

“Het geeft wel iets aan, hè, wat er nu gebeurt. Het geeft wel aan hoe intensief zo’n traject is van je kind.”

Tanja:

“Ja, natuurlijk. Iedereen wil dat zijn kinderen gelukkig zijn en worden, een weg vinden in de wereld en als je kind dan met zo’n dilemma komt of zo’n probleem komt, dan weet je: oké, hier ligt even een heel ander traject voor haar voeten, wat ik haar natuurlijk anders had gegund.”

 1. Diane

  Ok, wil ze zijn haatreactie naar mij toe ook lezen? Ik ben 47 en goh, naturel. Maar 47 vind ie ouwe wijven. Lachertje die gast. Als 1 iemand over mij zou zeggen wat hij zei dan trapte ik hem naar de Bahamas. Met zijn eigen nephaar en schaamteloze Robbie kopiën. Ga weg bij die lelijke, vreemdgaande implantaat zeg. Once a cheater…

 2. Emily

  Wat een verschrikkelijke mens is die Yvonne. Hoe veel levels gaat zij nog kapot maken? Hoe ongelukkig moet zij zijn met zichzelf? Yvonne, jij bent een psychopaat, zoek hulp aub voordat je karma bereikt. Ga maar op zoek naar liefde in plaats van haat.

  • J

   Kapot maken? Ze zegt niets meer dan de waarheid. Deze vieze vent doet het achter de rug om van zijn vrouw met onzekere vrouwen (kan niet anders dat je dat bent en een harteloos figuur als je met getrouwde man het doet) en dan zit Yvonne fout omdat ze dit naar buiten brengt? Wtf omgekeerde wereld ga je schamen hoor. Dat jij het oke vind dat een kerel (of vrouw) vreemdgaat moet jij weten maar het is niet oké. Je mooi voordoen online en dan komt dit terecht naar buiten. Geen respect voor dit soort figuren en van mij mogen die gelijk van hun voetstuk vallen.

 3. Peter

  Ik kots van die twee zelfingenomen etters die het niet uitmaakt of ze iets stuk maken en genieten van wat ze aanrichten. Ze hebben zelf een rot leven

Geef een reactie