Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes moest dit geheim stiekem oplossen van zijn moederAndre Hazes en zijn neef Djarno zijn gespot op Rotterdam airport. Ze zouden onderweg zijn naar Barcelona. Eerst werd er nog gedacht dat Andre wellicht weer op vakantie zou gaan. Maar Andre treedt nog steeds niet op en er komt dus ook maar heel weinig geld binnen. Dus de vakantietripjes moeten een keer afgelopen zijn.

Het verhaal blijkt dus anders in elkaar te steken. Rachel schijnt namelijk een gunst te hebben gevraagd aan Andre en Djarno wat niet mocht uitlekken. Rachel zit namelijk wat krap bij kas en heeft daardoor haar appartement in Barcelona opgezegd. Maar nu moeten alle spullen er nog uit gehaald worden en dat mogen Andre en Djarno gaan doen.

Helaas wilde Rachel niet dat dit bekend werd, omdat ze natuurlijk de schijn wil ophouden dat allemaal goed gaat met haar Theebar en de rest. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Rachel zal waarschijnlijk snel haar zoon Andre weer smeken om te gaan optreden zodat er centjes binnenkomen.

Deel deze juice!
 1. krijn

  door de zoveelste ruzie die op haar naam staat, nu met de familie kluivert die op de hoek wonen, durft ze zich niet meer te vertonen in spanje

  • Deze ” dame ” is duidelijk een notoire ruziezoekster
   En.moet die Andree van haar optreden om ” haar” geld te verdienen???
   Nou nou

 2. Joke

  Ze hoeven toch niet alles mee te delen en als het haar in Mijdrecht goed bevalt waarom zou ze dan in haar uppie in Spanje gaan zitten,
  De ruzie met de familie Kluivert was toch al weer voorbij

 3. Terheijdje

  Daarom zit ze haar oude vriendin zo op de huid voor dat geld en huis. Ze heeft de naam Hazes nog niet genoeg uitgemolken.

 4. Het is een droeftoeter hè die h..r ze durf niet eens zelf die vieze ruzie zoeker!!! En dan die 3 kleutertjes doen als alles wat die h..r zeg die dombo djarno ziet natuurlijk weer 💰💰💰 kansloos

Geef een reactie