Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Martien Meiland gaat stoppen met tv-makenMartien Meiland lijkt vervroegd met pensioen te willen gaan. De Meilandjes die altijd voor torenhoge kijkcijfers zorgen met hun programma’s blijken al een einddatum in hun hoofd te hebben waarop ze zich willen terug trekken van de tv.

Ze zullen dan extra gaan genieten van al die miljoenen die ze hebben binnengeharkt door hun bekendheid. De Meilandjes lijken nu dan ook nog alles uit de kast te halen om nog zoveel mogelijk geld binnen te halen. Erica zei eerder nog dat er een nieuw boek aankomt van de Meilandjes. Waar dit boek dan over zou gaan hield ze nog even voor haarzelf.

Ook staat er weer een nieuw seizoen van Chateau Meiland op de planning. Waarschijnlijk komt dit in september op de buis. Ook voor dit nieuwe seizoen zullen de Meilandjes weer een flink bedrag hebben gekregen van John de Mol. Van die 50.000 euro per aflevering is allang geen sprake meer. Ga er maar vanuit dat ze nu 100.000 euro per aflevering van Chateau Meiland krijgen.

Martien heeft laten weten dat de Meilandjes nog maximaal 5 jaar op de tv te zien zullen zijn. Daarna houdt het op en gaan ze wat anders doen. We kunnen dus nog even genieten van deze familie.

26 Reacties

 1. J rijkers

  Nog 5 jaar neeeeeeeerrer

 2. Hertje

  zolang er mensen zijn die hier met plezier naar kijken, geef ik ze geen ongelijk!!!

  • Nel den Heijer

   Het mag van mij nog 15 jaar duren.
   Ik kijk altijd met plezier en een grote grijns op mijn gezicht. Die uitspraken van, mij niet bellen en meiden…wat goeoeoeoed doen me omrollen van de lach. Ik kijk graag , dit is nog eens leuke tv!!!

  • De familie Meiland, mag van mij per direct van de TV af.
   En de arrogantie hebben, om te zeggen, dat je nog 5 jaar, op de buis blijft en dan stopt.
   Alsjeblieft niet.

 3. Chantal

  Hoe eerder ze stoppen, hoe beter het is. Ik kan niet wachten. Liever gisteren dan vandaag.

  • El

   Hoezo dan. Als je niet wilt kijken, simpel genoeg toch? Doe ik ook, vaak, dan. Ze zitten niemand in de weg die niet willen kijken. Ook logisch.

  • Paul

   Zit ook een knop op je afstandsbediening.
   Je hoeft er niet naar te kijken!!!

 4. Janet

  Oh nee nog 5jaar mensen lief houd het dan nooit op steeds die kop in het nieuws

  • AnsB

   Als je niet wil kijken,ER ZIT EEN UIT KNOP op je afstandsbediening, waarom gebruik je die dan niet???En laat mensen ,zonder enig commentaar kijken naar wat hun interesseert en.leuk vinden.

 5. Broek

  Hëeeeeeeeerlijk kijk alles……is even wat ontspanning Voor.de mensen die niet willen kijken, er zit een aan/uit op de TV……. laat de vele mensen die het wel leuk vinden toch genieten.

  • Yvon

   €100.000,- per aflevering is dat. Zeg dat zo’n reeks Chateau Meiland 10 aflevering heeft, harken ze €1.000.000,- en dat 2 á 3 seizoenen per jaar. Plus wat ze verdienen om met spelletjes mee te doen. Ik verdien ze helaas niet. Misschien over heel mijn leven heen wel maar niet in 2,5 maand. Als John de Mol zo graag met geld strooit, wil ik mijn bankrekening ook wel even geven. Zou met €1000,- al gelukkig zijn. Maar “de Meilandjes zijn zo lekker gewoon gebleven.” 🤮🤮🤮🤮🤮

 6. Ad

  Kunnen ze vandaag nog stoppen.
  Er is steeds meer normvervaging op tv
  STOPPEN HIERMEE.

 7. Hanny

  Helemaal geen probleem. Als je het leuk vindt kijk je en zo niet zet je de knop om..

 8. Jean

  Vind het altijd ontspannen kijken, lach me rot om Martien.

 9. Hans

  Moesten eigenlijk gisteren al voorgoed van de buis.

 10. Treinie

  Jammer dat ze gaan stoppen het is zo leuk

 11. Anne

  Vreselijk programma,zakkenvullers, en aanstellers,gelukkig hoef ik niet te kijken

 12. Gelukkig blijven ze nog,ik kijk altijd met plezier ernaar

 13. Joey

  Gelukkig weg met die vent. Voor de camera leuk doen en zo gauw die uit is hij achterbaks figuur.

 14. Jan van der Graaf

  Nee hè,nóg eens 5 jaar pure ergenis, wat ééééèééééééééérg !!!!!!
  Héél Holland is die overdrevenheid van die gasten spuugzat, én dan tikt de Mol óók nog eens 100.000 Euro voor dat domme gelul af, is iedereen gek geworden in dit land ??? Het lijkt er wél op, en nú opzouten met die meilandjes !!!!!!!!!!!!!!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 15. Grietje

  geweldige tv. geniet ervan. fijn gezin

 16. M

  Niet te hopen ze zijn walgelijk

 17. Vander Pol

  Ik had gehoopt dat ze dit jaar niet meer te zien zijn, ik walg van die zakkenvullers met hun toneelkunstjes en die dochter wat een verwent nest met haar jankerige stem. Allereerste jaar heb ik het gezien maar daarna werden het zakkenvullers. Ga echt werken voor je poen. Maar nee hij vind het gezellig (geld) om bij elke talkshow aan te sluiten.

 18. Cisca

  Ik snap het niet helemaal. Er zijn mensen die het afgrijselijk vinden maar wel alles over het programma en al het andere wat ze doen weten. Hebben die mensen maar één zender, kunnen ze geen ander programma op zetten ? Ik vind sommige programma , s ook vreselijk, maar dan kijk ik niet. Maar wij kunnen wel van zender veranderen en die mensen waarschijnlijk niet. ZIELIG HOOR !!!!!

 19. Tonnie

  Ben allang gestopt met kijken,wat een walgelijke man met die overdreven gilletjes en die dochter doet er niet voor onder.
  Ze verdienen veel te veel,maar ja de Mol he

Geef een reactie