Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen nog steeds woest op Eva Jinek


Johan Derksen zei een week geleden in in de uitzending van Vandaag inside gebeld te zijn door Eva Jinek. Ze zou de hele nacht wakker hebben gelegen van het feit dat Johan heeft gezegd dat Eva trots zou zijn dat ze Vandaag inside van de buis heeft weten te krijgen. Maar in het telefoongesprek met Johan zegt zich niet te herinneren dat ze dat gezegd zou hebben en als ze het gezegd zou hebben het een grap zou zijn. Daarmee was voor Johan de kous af en hij laat weten Eva een topwijf te vinden.

Maar daar kwam hij gisteren in de uitzending van Vandaag Inside op terug, omdat Eva in de talkshow bij Beau heeft volgehouden dat ze het echt niet gezegd heeft en dat schoot even in het verkeerde keelgat van Johan. Want daarmee beweerd ze dat het redactielid die dit gemeld heeft aan Johan een leugenaar is.

Johan pakte Eva dan ook even goed aan in de Vandaag Inside uitzending van gisteren. Hieronder kun je dat fragment terug bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wordt tijd dat Johan Derksen met pensioen gaat, allereerst een goede kapper gaat zoeken. En lekker genieten van zijn oude dag. Zijn wij van dat gezeur af.

Pffff misschien heeft ze het wel gezegd maar Derksen wat zeg jij allemaal niet! En nog scheldwoorden gebruiken ook! middelvingers opsteken en boring lachen om bijna alles. Mensen worden het zat dat een hoop bn’ers elkaar dissen. De pot verwijt de ketel. zo klaar mee! Wordt eens volwassen daar in die idiote wereld. Enne Derksen als we je moeten geloven lees je niets op Social, geloof je het zelf? Maar goed dan lees je het wel elders. Je gedraagt je als de almachtige, zelfzuchtige griezel.

Geweldig programma. Ik hoop dat ze nog jaren op de buis blijven. Die Hoffman en Jinek zitten tot giga voor joker. Die Jinek kijkt of ze elk ogenblik in janken kan uitbarsten. Derksen en co ga door.

Kijk dan niet

Dat die man met die nare rotkop en grote bek nog in een programma zit verschrikkelijk

Johan gewoon volhouden.
Blijft gewoon genieten… Dagelijks.
Leeftijdgenoot

Gelukkig wel ! En jullie hoeven niet te te kijken hoor ,stel knipmutsen hier !