Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Ex van Erica Meiland haalt keihard uitJohan Derksen zei een aantal dagen geleden in in de uitzending van Vandaag inside gebeld te zijn door Eva Jinek. Ze zou de hele nacht wakker hebben gelegen van het feit dat Johan heeft gezegd dat Eva trots zou zijn dat ze Vandaag inside van de buis heeft weten te krijgen. Maar in het telefoongesprek met Johan zegt zich niet te herinneren dat ze dat gezegd zou hebben en als ze het gezegd zou hebben het een grap zou zijn.

Gisteren lieten we weten dat Sam van Rooyen die de zoon is van de bekende schrijfster Heleen van Rooyen dat Eva liegt en dat ze het wel degelijk heeft gezegd.

En vandaag mengt ook Sander de ex van Erica Meiland zich hierin. Hij haalt hard uit naar Eva Jinek.

Sander zegt er het volgende over:

“Wat een muts die Jinek! Ze had teveel gezopen en nu weet ze het niet meer! Troela! Bah!”

Eerder liet Sander ook al weten dat Chateau Meiland compleet nep is en er veel vooraf bedacht wordt en nagespeeld. Hij onthulde ook honderden berichtjes en mailtjes die ten tijde van de relatie tussen hem en Erica naar elkaar gestuurd waren, omdat Erica de relatie altijd ontkende.

 1. Rogier

  Verdwijn onder je steen,Sander

 2. Wat een geouwehoer met die sander die vent moet je met een korrel tje zout en peper nemen alleen dat gezicht al daar schrik je van

 3. E. J

  Wat ziet die Saneerder slecht uit! Catweazle is er niets bij! Of heeft hij liefdesverdriet?(Erica)

  • Eduard

   Wat een droeftoeter die Sander. Ga liever medische of psychologische hulp zoeken. Waarom wil je zo graag dat iemand een relatie met je had wanneer ze t zelf glashard ontkent??

 4. Henny

  Ach had Sandertje weer behoefte aan aandacht?
  Nou dat heb je nu gehad dus hup… terug in je hol 🦨

Geef een reactie