Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Heleen van Royen: Eva Jinek liegt de boel bij elkaar


Johan Derksen zei een aantal dagen geleden in in de uitzending van Vandaag inside gebeld te zijn door Eva Jinek. Ze zou de hele nacht wakker hebben gelegen van het feit dat Johan heeft gezegd dat Eva trots zou zijn dat ze Vandaag inside van de buis heeft weten te krijgen. Maar in het telefoongesprek met Johan zegt zich niet te herinneren dat ze dat gezegd zou hebben en als ze het gezegd zou hebben het een grap zou zijn. Daarmee was voor Johan de kous af en hij laat weten Eva een topwijf te vinden.

Maar nu beweert Sam van Rooyen die de zoon is van de bekende schrijfster Heleen van Rooyen dat Eva liegt en dat ze het wel degelijk heeft gezegd. Sam blijkt er namelijk fysiek bij te zijn geweest toen Eva haar redactieteam aansprak en ze deze uitspraken deed over Vandaag Inside.

Het kwam Eva ook niet slecht uit dat Vandaag Inside er mee stopte. De kijkcijfers van haar talkshow schoten daarmee weer omhoog. Ze zal dus wel degelijk in haar achterhoofd hebben gehad dat als de rel rond het kaarsenverhaal van Johan kan uitbuiten het wellicht voordelig voor haar zou uitpakken. Eva Jinek had namelijk hele slechte kijkcijfers en in de wandelgangen ging het al rond dat Eva wellicht salaris moest inleveren of dat haar contract helemaal niet verlengd zou worden bij RTL.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pffff. Laat Heleen van Royen zich bij het schrijven van boeken houden. Of haar
schoonmaak werkzaamheden,. Ahum. Kakelende kip. Zoontje werkt bij tv dus gaat moeder zich meer profileren?
Dat gedoe met Johan Derksen. Laat die aub eens heel goed in zijn eigen spiegeltje kijken.

Dus het is niet waar? Of ben jij het, Eva?

Zeker liegt ze..Ze is niet meer geschikt voor de Talk – Show
EVA ……out of time

Wat een schijnheilig gedoe van de vriendjes van Jinek.

Het zijn stuk voor stuk allemaal leugenaars.

Heleen van Royen is als schrijfster van lectuur en zeker niet van literatuur vervallen in aandacht vragen. Haar zoon doet daar graag aan mee en profileert zich inmiddels ook als een bekende Nederlander van de B categorie! Nu het uiteindelijk niet is gelukt om beschamende stukjes te schrijven en daarmee nog aandacht te trekken, geeft zij zich over aan een tenenkromnend geslijm met de mannen van vandaag inside. Geef deze dame geen podium , maar stuur heer terug naar haar bureau thuis waar ze eens met iets komt wat vernieuwend is. Haar open deuren kennen we nu wel! Ik zal nu niet ingaan op haar verraderlijk gedrag ten opzichte van iemand die zich ooit veilig achtte in een café in Amsterdam en waarvan zij alles kapot maakte wat hem lief was.

Eva is hopeloos aan het redden wat er te redden valt. Ze heeft niet kunnen slapen omdat ze een slecht geweten heeft, eerst dansen op graf van VI, daarna erover liegen, geen knip voor de neus waard

De “grote Jinek,”‘ die door Beau wordt beschermd, geen vragen over de sambal affaire, tegen de beginnende jonge knul van Rooyen.
Ik geloof van Rooyen, kijk maar naar dat schijnheilige gezicht van Jinek bij Beau. Bah. Het was een grap.!!!!
Grap!!!!! Johan heeft haar goed door.