Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes slaat nieuwe blondine aan de haak


Blijkbaar zat het toch niet helemaal lekker tussen Andre Hazes en Monique sinds ze uit Amerika zijn teruggekomen. Het leek erop of ze weer een setje waren, maar het duurde niet lang of Andre trok weer bij zijn moeder Rachel in en bracht daar de nachten door.

Volgens een ingewijde zou Andre boos zijn over de intieme foto’s die gelekt zijn van hem en Monique in het zwembad in Amerika. Andre denkt dat Monique de paparazzi heeft ingeseind over hun verblijfplaats in Amerika.

Nu laat Yvonne Coldeweijer ook nog weten dat Andre al weer met een nieuwe blonde vriendin is gespot. Andre zit blijkbaar niet stil en het sprookje tussen Andre en Monique lijkt weer voor de zoveelste keer voorbij te zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geef die familie a.u.b. geen podium meer. Altijd hetzelfde en nooit iets goeds. Nederland wordt moe van die familie en hun aanhang.

Volkomen gelijk!

Zolang deze familie “DE”aandacht krijgt houd je dit.

Die coldewijer is toch verschrikelijk die doet ni anders dan stoken en leugens verkopen die LEEFT ervan kan niemand die het zwijgen opleggen

Juist

Welk sprookje ????
Whahahahahahaha…n
nachtmerrie bedoel je zeker
Op de eerste plaats voor t kleine jochie wat nergens om gevraagd heeft maar overal de dupe van is..je zal maar zo n idiote moeder en vader krijgen amai…..

Walgelijke mensen

Eens een vreemdganger altijd een vreemdganger.En als hij die griet weer zat is dan klopt hij gewoon weer bij moontje aan en die trapt er voor de zoveelste keer weer in.En deze griet zal ook wel weer.bestie van Rochel worden.Zover de voorspelling van mijn glazen bol .Ha ha ha.

Areke ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ja precies!

Tjonge, wat een podium voor zo’n puber- ventje.
Zijn therapie mag wel voort gezet worden, hij is nog niet ” genezen”.

Het ergste is dat kleine Dre er straks niet meer van snapt en echt onveilig gehecht raakt en later dezelfde kant op gaat als zijn vader. En zo blijft de cirkel rond. Het leek erop dat Monique deze zou gaan doorbreken, maar ze is teveel onder hypnose van de narcist in deze. Applaus voor Andre, want het is echt een gave.

Tja๐Ÿ‘ 100% mee eens, zo is het inderdaad!

Helaas zo’n cirkel blijft generaties lang doorgaan.
Zonde ik had Monique zoveel wijzer ingeschat.

Kind is idd voor toekomst verpest.๐Ÿ˜ฅ
Heel verwarrend en heftig voor dat lieve jochie.

Als ik moniqeu was gaf ik die bemoeial van een rachel eens een goed pak slaag en dre jij moet terug in terhapie want jij spoort voor geen meter en jij moniqeu zoek een andere leuke vent en ga verder met je leven je bent een mooie vrouw wat moet je met zo’n iemand die niet weet wat liefde is

Dat stel 9is helemaal van het padje. De kinderbescherming moet er eens een diepgaand onderzoek naar doen. Er zijn ki deren voor minder uit huis geplaatst. Ze houden zich ook niet aan de leerplichtwet. Ze denken dat ze daar boven staan.