Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes slaapt weer bij Rachel thuis


Het leek er allemaal op of Andre Hazes en Monique Westenberg weer een stel waren. Maar nu blijkt dat Andre Hazes gewoon weer bij zijn moeder Rachel slaapt.

Zou dit komen doordat Andre en Monique ruzie hebben gehad of zouden ze dan toch geen relatie hebben? Volgens Yvonne Coldeweijer zit het anders in elkaar. Yvonne bevestigd inderdaad dat Andre weer bij zijn moeder Rachel slaapt. Maar Andre komt nog steeds over de vloer bij Monique dus van een echte ruzie lijkt geen sprake.

Het heeft er waarschijnlijk mee te maken dat Andre denkt dat Monique de paparazzi heeft ingeseind over hun verblijf plaats in Amerika. Hierna lekte er intieme foto’s van het stel uit in het zwembad.

Andre lijkt er alles aan te willen doen om aan de buitenwereld te willen laten zien dat hij en Monique niets hebben. Wat de reden daar achter is weten we niet. Het kan met de docu van hem te maken hebben of dat ze nog een serie proberen te verkopen aan een zender over hun trouwplannen zoals Yvonne beweerde.

Het zou ook zomaar kunnen dat Rachel toch weer grip gekregen heeft op Andre Hazes en hem heeft weten om te praten om Monique even afzijdig te houden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een ongelooflijk zielig zooitje afval is dit toch.

Of dat André tot de huwelijksdag bij zijn lieve moedertje verblijft. Want boos dat zij, Monique , de pers heeft ingelicht kan hij niet zijn want hij zelf doet er alles aan om maar in de belangstelling te staan.

RACHEL MAG BLIJ ZIJN DAT MONIQUE ZEO VECHT OM ALLES TE REDDEN,DENK NIET DAT HIER KWAAD ACHTER STEEKT..DAT DOET ZE HUN ZOON NIET AAN.EN DAT RACHEL BLIJ MAG ZIJN DAT ER IEMAND IS VOOR HAAR EIGEN ZOON.LAAT U BABYTJE MAAR LOS DAN WORDT HIJ MISSCHIEN VOLWASSEN!!!

De Dycker Mieke waarom heb je dit bij mij neergezet ? Is dit een antwoord op wat ik geschreven heb ? En waarom in hoofdletters, ik heb gelezen dat dat schreeuwen betekend. Dus SCHREEUW niet tegen mij !!! 😉

En hij rent weer terug naar mama om zich te laten pamperen.Wat een klein kind.

Zo, weer wisellen tussen twee moeders ❗ 😎
Welke hij ook kiest die ander baalt dan. 😜

Hij moet weg bij dat vieze stink loeder ze maak alles kapot,wat is die heks jaloers zeg verschrikkelijk..weg bij ze moer en die vieze parasiet djarno wat is die gozer dom zeg te dom dat die uit ze ogen kijk vieze misselijke misbaksels.. je ziet er veel beter uit als je bij je gezin ben weg bij de asoos kijk naar je zus klasse wat ze doet hoop dat
ze nooit meer bij je moer kom!!!

Nou nou nou zeg

Het is zoon babytje andre verschrikkelijk altijd weer bij rachel de heks baba zooitje

Wat een zielig mama’s kindje
mama’s kindje moet weer bij mama slapen klootzak

Lekker bij mammie!Word toch eens volwassen,knul!

Bijna 30 en nog niet op zichzelf kunnen wonen. Die gozer is echt zielig, gaat van de ene scharrel naar de andere verhuizen.
Als ie maar verzorgd wordt, vrouwen zijn een gebruiksvoorwerp voor hem.
Helemaal in love doen tijdens hun vakantie & nu ze weer dumpen.
Lekker verwarrend voor de kindje. Een maand samen slapen en ontbijten & de dag doorkomen. En nu zijn pa weer ervandoor.
Kindje krijgt hele grote hechtingsproblemen in zijn pubertijd & als volwassen in zijn relaties. Had mo wijzer ingeschat. Sneu 2 zulke labiele ouders.

medelijden met hun kind, die door een stel zwakzinnigen word grootgebracht.

ik zeg express grootgebracht want opvoeden is echt te hoog gegrepen
zo blijkt

Leven en laten leven … snap niet waar jullie je druk over maken… zelf geen leven ? Zooooo simpel om te oordelen over mensen en omstandigheden die je niet kent !

Rachel kan geen eens een relatie aanhouden… dus laat staan dat ze het haar zoon wel zou gunnen…. vroeger sliep Andre altijd bij zijn moeder in bed… misschien is dat nog zo… pfff ik ga nu wel heel raar denken 😀

Juanita..idd het is een beetje een incestueuze situatie altijd geweest. Rachel zag hem altijd als de man in huis & snapt niet dat hij nu zijn eigen volwassen leven hoort te leiden.
Elke vrouw die haar lieverdje inpikt maakt ze kapot.
Reken maar dat ze nu alles doet om André van Monique af te houden en haar negatief neer te zetten bij haar zoon.
Hij heeft een karakter zo slap als een rietje en waait met alle winden mee dus die laat zich ws wel weer hersenspoelen.🤮😜😆

Alles om die wraaklustige Soelen-familie gunstig te stemmen.🤣
En te doen alsof hij niks met Moniqueheeft.
Rachel is ook al druk aan het ontkennen en liegen in Story erover.
Volgens leugenaar Guido den Aantrekker stelt dat intieme gedrag met Mo niks voor, dat doet hij met elke hond, buurvrouw en zijn moeder, zoals hij aangeeft. Beetje incestueus als je ook zo met je moeder verstrengeld zit.😜 Kots!!!!!!!🤮

Twee slobbers bij elkaar moet kotsen als ik ze zie.Monique wanneer gaan je ogen open je kan zoveel beter krijgen.