Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schoondochter haalt uit naar Marco BorsatoDaisy Piras de vriendin van Luca Borsato de zoon van Marco en Leontine haalt keihard uit naar haar schoonvader Marco.

Eerder was Daisy ook al in het nieuws, omdat een vriendin van Daisy Piras informatie over onder meer de aangifte tegen Marco en andere schokkende berichten doorgespeeld had.

Maar dit was nog het minst schokkende, want Dennis Schouten en Jan Roos lieten ook weten dat de vriendin van Daisy die dit alles heeft doorgespeeld heeft laten weten dat het niet goed gaat met Leontine. Ze zou dagelijks aan de drank en verdovende middelen zitten. Luca de zoon van Marco en Leontine zou dit zelf verteld hebben aan Daisy en zij zou dit weer aan haar vriendin hebben verteld.

Ook zou Marco Borsato foto’s van Leontine naar zijn minnaressen hebben gestuurd en daarbij hebben gezegd dat hij Leontine lelijk en oud vond.

Maar nu laat Daisy weten op haar Instagram account dat ze er niet aan moet denken om naar Italië te gaan waar Marco Borsato zijn roots vandaan komen en waar hij een stuk land heeft gekocht. Toch opvallend dat ze dit zegt ook met die smiley’s erbij.

Hieronder de foto die ze plaatste.

 1. drekkige daisy

  drekkige daisy is op zoek naar aandacht en probeert dat voor elkaar te krijgen over de rug van haar bekende schoonouders.
  snap niet wat luca met dat mormel moet.
  ik zou haar zsm dumpen als ik hem was.

 2. Eppo

  Vast naar de rehab ,eerst 3 weken detox.
  Stel junken zijn het

 3. Angelina fleur

  Wat slecht persoon zeg blij dat mijn schoondochter niet is maar goed zeg ok weer genoeg over ze zoon als hij dit pikt lelijke eigenschap heeft dit gedrog

 4. Angelina fleur

  De duivel in je huis slecht gedrog

Geef een reactie