Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin Matthijs van Nieuwkerk klapt uit de schoolDat Matthijs van Nieuwkerk zijn ex vrouw heeft bedrogen en nu al een tijdje een relatie heeft met de 20 jaar jongere Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia is bekend, maar het bleek namelijk dat Matthijs zijn vrouw al veel langer bedroog.

De geruchten gingen namelijk dat Matthijs van Nieuwkerk ook al elke stagiaire in bed probeerde te krijgen toen hij nog presentator was van het populaire programma De Wereld Draait Door. Er waren zelfs ex minnaressen die daarover schokkende onthullingen deden. Ze noemde hem een griezel.

Nu laat Mathijs zijn huidige vriendin Martha Riemsma in Weekblad Weekend weten hoe hun eerste ontmoeting is gegaan.

Ze zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

,,We hebben elkaar gewoon ontmoet. Zo kan het gaan in een mensenleven, dat je tegenover elkaar staat en denkt: nou, ja! Dat je dat kan overkomen en dat het zo ontzettend klopt. Ik prijs mezelf heel gelukkig.”

,,Ik dacht: we gaan elkaar heel leuk vinden. Zoals je het soms ziet in een film, je staat tegenover elkaar en je denkt: oké! En als je dan in gesprek met elkaar gaat en nooit meer uitgepraat en uitgelachen raakt, dan is het wel een soort wonder. Helemaal als je dan ook nog eenzelfde idee hebt hoe je je leven wilt leiden. Ik ben daar heel dankbaar voor.”

Deel deze juice!

Geef een reactie