Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

 Chantal Janzen haalt uit naar Linda de MolHet is geen geheim dat Chantal Janzen en Linda de Mol elkaar niet mogen. In het verleden hebben ze wel vaker naar elkaar uitgehaald. Nu is het blijkbaar weer de beurt aan Chantal Janzen die op haar Instagram account een sneer richting Linda doet.

De ruzie tussen de twee begon toen Chantal Janzen het programma ‘Oh wat een jaar!’ ging presenteren. Linda de Mol presenteerde dit altijd, maar toen ze de overstap naar Talpa maakte mocht ze het programma van RTL niet meenemen. Linda was boos dat Chantal het toen van haar overnam of er niks aan de hand was.

Linda zei toen:

,,Ja, daar vind ik een heleboel van. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had.”

Chantal reageerde toen weer in een interview in de Telegraaf op de uithaal van Linda. Chantal zei toen:

,,Als iemand een programma gaat presenteren, moet je niet díegene erop aankijken.”

En vandaag deelt Chantal Janzen de volgende cryptische boodschap gericht aan Linda op haar Instagram account.

,,’Sorry, ik heb je e-mail niet ontvangen.’ Wie heeft het dan Linda?”

Blijkbaar is er nog veel oud zeer tussen de twee dames. Wat de boodschap precies betekent is niet duidelijk, maar waarschijnlijk weet Linda heel goed waar het over gaat. Het is nu weer wachten op de uithaal van Linda aan het adres van Chantal.

 1. Chantal is het Koningskind van Joop v/d Ende en daar heeft ze alles aan te danken
  Maar af geven op Linda de Mol dan wordt je eigenlijk een beetje zielig.
  Linda heeft zichzelf moeten bewijzen want haar broer heeft geen compassie met familie zelfs zijn eigen zoon moet scoren anders is het over .
  Het is niet dat Cantal niet aardig is maar ze is wel veel jonger dan Linda ze moet eerst de weg nog eens afleggen die Linda gedaan heeft .
  EN wat ik minder vindt van Chantal dat ze nu deZe dingen doet en zich zo uitlaat tov Linda
  Gezien haar situatie nu en dan nog eens een trap na geven vindt ik niet netjes en valt mij zwaar tegen zo zie je weer wel hoe Chantal haar aart naar boven komt. ( ik hoop niet dat ze hetzelfde mee zal maken

 2. Ingeborg

  Wat een vervelend arrogant mens ben je Chantal

  • Ik dacht dat ik altijd alleen stond in m’n afkeer van Chantel, iedereen vindt haar zo geweldig.
   Deze streek is precies wat ik van haar verwacht.
   Ik ben ook geen fan van Linda, maar ik heb altijd respect voor haar gehad, hoe zij haarzelf heeft opgewerkt en staande heeft gehouden tussen een door mannen gedomineerd werkomgeving.

  • Dutchie

   Kent u Chantal? Niet vooroordelen graag. Ik vind Chantal een super goede presentatrice. Linda had niet moeten zeuren (zelf gestart) over het programma welke bleef bij RTL en daar is Chantal voor gevraagd. Betekend dat ze in haar geloofden. Wat een voordeel is dat je Chantal ook gewoon mag aanspreken en dat wil Linda niet. Het programma is ook nog veel leuker en gezelliger geworden mmv……juist!
   Linda is verder een goede presentratrice.

 3. Vind ik ook, dat ze een arrogant mens bent.

 4. Wat flauw van Chantal! Denkt echt dat ze HET is! Bah,waarom zijn BNN’ers zo jaloers op elkaar!
  Chantal,richt de spiegel eens op jezelf! Wat zie je dan? Een zeer zelfingenomen vrouw!

Geef een reactie