Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Lil Kleine doet het met ex van Andre HazesLil Kleine werd een paar weken geleden nog gespot met zijn nieuwe vriendin. Volgens Yvonne Coldewijer was zijn nieuwe slachtoffer Robin Singels. De geruchten gaan dat Robin een rijkeluisdochter is die teert op de centen van haar vader en verder niet zo heel veel doet. De moeder van Robin is trouwens een goede vriendin van Nikkie Plessen.

Maar Lil Kleine lijkt deze Robin alweer gedumpt te hebben en is volgens Yvonne Coldeweijer dit weekend even de bloemetjes gaan buiten zetten bij Anne Rose de ex van Andre Hazes.

Hoe zat het ook alweer tussen Anne Rose en Andre Hazes?

Anne Rose was de beste vriendin van Sarah van Soelen een andere ex van Andre. Nadat Andre het had uitgemaakt met Sarah bleek Andre opeens een relatie met Anne Rose te hebben de beste vriendin van Sarah.

Maar Anne Rose was meer dan alleen de beste vriendin van Sarah en de tijdelijke geliefde van Andre. Ze werkte namelijk al een tijde voor Rachel Hazes en deed haar administratie. Maar ze wist ze omhoog te werken tot haar manager door de oude manager Nino de zoon van Rossana Kluivert zwart te maken. Uiteindelijk stopte Rachel daardoor de samenwerking met Nino en kreeg Anne Rose de baan waar ze al zo lang op aasde.

Nadat Anne Rose de manager van Rachel werd wilde ze ook de manager van Andre Hazes worden en daarvoor moest ze Djarno de neef van Andre eruit werken. Maar dat liet Andre niet gebeuren. Na veel aandringen van Anne Rose om haar de manager te maken had Andre er genoeg van en dumpte hij haar. Tegen het zere been aan van Rachel Hazes die heel goed met Anne Rose kon opschieten.

En Anne Rose heeft het volgens Yvonne ook nog gedaan met Wesley Sneijders een hele goede vriend van Andre Hazes. Trouwens Lil Kleine is ook een goede vriend van Andre Hazes. Andre noemt Lil Kleine zelfs zijn kleine broertje. Dus Anne Rose lijkt de hele vriendengroep van Andre af te werken.

Deel deze juice!
  1. Els

    Al doet hij het met een watermeloen….het zal me n worst wezen

  2. Kim

    Verrassend Els vindt het eens een x prima, meestal is zij de moraalridder.
    Die alles wat niet aan haar preutse maatstaven voldoet afkeurt.🤪

Geef een reactie