Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Anouk scheldt Ali B verrot na nieuwe onthullingEerder lieten we al weten dat in het programma ‘De Geknipte Gast‘ waarin Özcan Akyol ook wel bekend als Eus zijn gasten interviewt in een kapperszaak een schokkende onthulling gedaan zou worden.

Gisteren was het zover om 21.00 uur op NPO 2 vertelde de 54-jarige zangeres Ellen Ten Damme dat Ali B haar iets vreselijks had aangedaan tijdens de opnames van een programma in Marokko.

Ellen zegt niet exact wat haar is overkomen, maar spreekt wel van een zedendelict en laat weten dat ze er met de politie over heeft gesproken. Dit incident vond 8 jaar geleden plaats en volgens Ellen is Ali B een gek die voor geen meter spoort.

Gisteren zat Anouk aan tafel bij de talkshow van Eva Jinek om te praten over haar nieuwe album. Maar Eva wilde natuurlijk even weten wat Anouk vond van deze schokkende onthulling van Ellen ten Damme over haar collega en vriend Ali B.

Anouk zei er het volgende over:

“Jeetje miena. Ja, man. Dan denk ik: vuile pannenkoek. Dat is klote gewoon.”

“Al die mannen waar het om gaat eigenlijk, die mocht ik graag. Dus het is gewoon klote. Ik vind het moeilijk. Ik vind het heel goed van Ellen dat ze het doet. Maar ja, ik heb zoiets van: hij heeft therapie nodig man.”

Zag Anouk het niet aankomen?

“Ja, natuurlijk. Dat hij vreemdging verbaasde me niet zo. Dat verbaast me niet zo van andere mensen ook. Maar goed, dat is iets wat je thuis moet oplossen vind ik, met je gezin en je vrouw. Maar dit… Het kan niet.”

 “Ik begrijp het gewoon niet. Ik vind het zo moeilijk. Ik heb zoiets van: Jezus, die gasten hebben zóveel geld. Ze hebben allemaal geld. Dan denk ik: waarom daar?! Waarom ga je niet gewoon… Ze gaan toch ook elke keer naar Dubai?”

Anouk heeft Ali B en Jeroen Rietbergen wel nog een keer gesproken nadat alles uitkwam.

“Gelijk daarna. Zij wilden mij niet vertellen om wie het ging. Wij kregen een uurtje van tevoren te horen dat The Voice zou stoppen en ik vroeg om wie het gaat. ‘Ja, dat kunnen we niet zeggen.’ Ik dacht: Jezus, waar gaat dit over? Dus ik ben zelf mensen gaan bellen. Toen kwam ik er zelf wel achter.”

“Jeroen heeft eigenlijk gelijk gewoon gezegd: ‘Ja, ik ben de lul. Ik heb het gedaan. Voor mij is het klaar.’ Ali heb ik gesproken en die deed nog een beetje laconiek en die wist ook niet meer echt te herinneren waar het om ging en het was wel heel lang geleden.”

“Het was een beetje… Ik kon er geen touw aan vastknopen, maar ik voelde gelijk al aan het gesprek: oh, dit is helemaal niet oké.”

12 Reacties

 1. Eppo

  Ja TBS therapie heeft die nodig.

 2. ikkem

  Ze heeft geen naam genoemd, het kan ook een andere kerel zijn.

 3. Tiny

  Anouk met haar agressieve geschreeuw en gescheld altijd.🤪
  Walgelijk mens.
  Alles bij The Voice is onder haar ogen gebeurd. En zij heeft lekker haar oogkleppen opgehad. Sneaky hoor!
  Zij moet maar op zichzelf passen en letten met die niksnut golddigger van haar.
  Zodra ze getrouwd is, is zijn ‘liefde’ over en dumpt hij haar.
  Dat wordt dokken naïeve Anouk!

 4. Yvette

  Schijnheilig Anouk..eerst niks meer met The Voice te maken willen hebben & je vervolgens gewoon weer aanbieden.
  Hoe hypocriet & ranzig.
  Jij bent net zo sneaky als je vriendje Ali.
  Altijd dik met hem en nu hem afvallen.
  Ga eerst maar eens bij je vriendinnetje checken of haar verhaal geen rafelrandjes heeft.

 5. Don

  Het zijn allemaal klootzakken.. Maar ze doen het allemaal.. Zowel vrouwen als mannen ze hebben boter op hun hoofd allemaal gaan allemaal vreend enz enz dit heb ik uit eigen ervaring dus kan het je echt verzekeren

 6. E. Maijenburg

  Goedemorgen zeg! Ik vind dit opeens een beetje collegaatje naaien. Waarom komen ze niet meteen met hun verhaal? Leg gelijk een verhaal en aangifte neer bij de politie, en ga niet lopen zeiken naar zoveel jaren ,hij hebt mij misbruikt.

  • Dutchie

   Jij snapt er helemaal niets van! Denk eens na!
   Lang geleden werd er door advocaat en je grootste baas niets mee gedaan. Gewoon weggewuifd. Dat is nu wel anders gelukkig!!

  • Is het nu de trend en hype dat elke BN er door het drek wordt gehaald, zaak Ali Boe! L’il en weet ik nog wie allemaal, degene die allemaal deze zedendelicten en of geweld heeft gebruikt tegen wie maar ook moet hard gestraft worden of je nu bekend, beroemd en of geld heb, hier kunnen ze niet mee wegkomen, en ja Anouk kan misschien wat ruw of haar woordje klaarstaan maar wat kan zij eraan doen dan…. Gaat wel ver om dan haar af te zeiken…

Geef een reactie