Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ook deze bn’er beschuldigt van wangedrag


Sinds het Voice misbruik schandaal naar buiten is gekomen is er werkelijk een beerput opengegaan in de tv wereld. Het lijkt wel of er wekelijks weer een nieuwe bn’er naar boven komt drijven die zich flink heeft misdragen.

Maar nu komt er morgen weer iets schokkends naar buiten. In het programma ‘De Geknipte Gast‘ waarin Özcan Akyol ook wel bekend als Eus zijn gasten interviewt in een kapperszaak zal de gast van morgen een schokkende onthulling doen.

Het programma is morgen om 21.00 uur te zien op NPO 2. De gast van morgen is de 54-jarige zangeres Ellen Ten Damme. Ze zal daar onder meer vertellen hoe haar iets vreselijks is aangedaan door een bn’er.

In de wandelgangen zijn er al geruchten om welke bn’er het zou gaan en dat zou iemand zijn die echt heel bekend is. We weten niet 100% zeker of het ook om deze bn’er gaat dus we delen zijn naam niet en wachten de uitzending van morgen even af. Daarnaast hebben wij te horen gekregen dat deze bn’er er ook alles aan wil doen om te voorkomen dat de uitzending van morgen wordt uitgezonden. Alleen zo lang zijn naam niet genoemd wordt kan hij natuurlijk niet naar de rechter stappen.

Wij zitten morgen in ieder geval met een zak popcorn voor de buis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gezouten pinda’s en 0.0 grolsch lijkt me lekkerder. 😉

Willen jullie koffieeee?!!

Heb al wat bier en chips en vrienden uitgenodigd om te kijken wie er nu voor de bijl gaat hahaha 😆. Hoop dat het een heel bekende bner is wordt weer gieren en lachen opgeruimd staat netjes.