Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kinderen Matthijs van Nieuwkerk zijn klaar met hun vader


Dat Matthijs van Nieuwkerk zijn vrouw heeft bedrogen en nu al een tijdje een relatie heeft met de 20 jaar jongere Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia is bekend, maar het bleek namelijk dat Matthijs zijn vrouw al veel langer bedroog.

De geruchten gingen namelijk dat Matthijs van Nieuwkerk ook al elke stagiaire in bed probeerde te krijgen toen hij nog presentator was van het populaire programma De Wereld Draait Door. Er waren zelfs ex minnaressen die daarover schokkende onthullingen deden. Ze noemde hem een griezel.

Maar terug naar Mathijs en zijn huidige vriendin Martha. Matthijs ontkende lange tijd dat hij een relatie had met Martha. Maar volgens Privé-baas Evert Santegoeds heeft Matthijs zijn vrouw ook al veel langer bedrogen met Martha.

Evert Santegoeds laat in Shownieuws weten dat Kees en Jet de kinderen van Matthijs nog maar weinig contact hebben met hun vader.

Evert zegt er het volgende over:

“De scheiding heeft gevolgen voor zijn contact met de kinderen. Zowel Kees als Jet hebben heel weinig contact met hun vader op dit moment. Dat is omdat ze hem kwalijk nemen dat die relatie met Martha enige overlap had met zijn huwelijk, om het maar fijntjes te zeggen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mathijs v nieuwkerk één grote viezerik