Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen de mond gesnoerd door John de Mol


Johan Derksen die in de talkshow Vandaag Inside zijn ongezouten mening gaf over de vermeende mishandeling door Johnny de Mol is op het matje geroepen door Talpa.

Blijkbaar kon John de Mol de vader van Johnny het allemaal niet echt waarderen dat Johan zijn eigen nest aan het bevuilen was. Johan zei eerder dat hij niet gelooft dat Johnny zijn ex niet geslagen heeft. Volgens Johan zat Johnny in die periode zwaar aan de drank en drugs en is dat de reden dat Johnny toen dit gedrag vertoonde.

Deze beschuldigingen zijn blijkbaar niet goed gevallen bij Talpa en Johan moest zich dan ook even komen verantwoorden bij de directeur. Opvallend is dat Johan na dit gesprek veel milder is over Johnny en hij nu vooral de schuld op Johnny zijn ex Shima afschuift die hij nu opeens beticht van borderliner. Een hele omzwaai van Johan dus.

Gisteren zeiden de drie heren er het volgende over in de uitzending:

Wilfred:

“Jij bent vanmiddag bij de directie geweest. Damage control neem ik aan?”

Johan:

“Ik werd uitgenodigd. Bij de radiostudio.”

Wilfred:

“Directeurtje zit daar.”

Johan:

“Nou, die heb ik eens even de waarheid gezegd hoor!”

Wilfred:

“Ik neem aan dat je nu een ander verhaal hebt gehoord toch? Dat het nu helemaal anders in elkaar zit?”

René:

“Oh, ze hebben het je allemaal verteld?”

Johan:

“Nou ja, kijk. Als Johnny een klap uitgedeeld heeft dan zit je altijd fout, dus daarom is dit (steekt twee vingers op) niet zo verstandig. Maar die Peter Plasman is natuurlijk een heel goede advocaat en de andere partij, die juffrouw, Shima Kaes, dat is een soort borderliner, weet je wel.”

“Dat zijn van die vechtrelaties, dan vallen er klappen en dan is Johnny zo dom geweest, die heeft ook een keer uitgehaald. Maar er wordt een dossier van die juffrouw samengesteld en als die voor een rechtbank komt, dan blijft er niets van haar over, dus ik denk dat die juffrouw…”

Wilfred:

“Dat werd gezegd neem ik aan?”

Johan:

“Nee, dat concludeer ik. Dat die juffrouw daar erg spijt van krijgt, want die Plasman schijnt over een heel, heel groot dossier te beschikken. Je hebt niet alleen die juffrouw. Johnny had dan een relatie met die juffrouw, maar ook een hele groep semi-onderwereld eromheen, hè? Het is allemaal heel vervelend, maar nogmaals: als Johnny een vrouw slaat, blijft-ie in overtreding. Dat doe je niet.”

Wilfred:

“Het lastige is natuurlijk dat hij in de gelegenheid is natuurlijk, althans via Talpa, om met jou te praten erover”

Johan:

“Jawel, maar die mevrouw heeft zo’n zaakwaarnemer die haar benaderd heeft met de mededeling: ‘Hier kan ik wat geld uithalen.’ En die heeft alles laten lekken, waardoor het hele verhaal in de publiciteit kwam, hè?”

Johan:

“Johnny kiest hiervoor, maar ik had gekozen… Als je zo in een talkshow zit en over alle onderwerpen moet praten en ook een kritische noot moet kraken, dan ben je niet vrij om te praten als dit boven je hoofd hangt. Dan moet je even wegwezen.”

Wilfred:

“Maar op basis van de informatie die jij vandaag hebt gekregen hoeft hij zich geen enkele zorgen te maken?”

Johan:

“Nou, nee. Nee. Als hij een klap uitgedeeld heeft, moet hij zich wel degelijk zorgen maken. Maar de tegenpartij is een dwaze borderliner, dus die heeft een dossier dat in twee koffers moet.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Werd tijd zeker.Johan de betweter.
Word als misselijk als ik die altijd negatieve kop op tv zie.Ik kijk dat progamma ook niet meer.

Moet toch ’n aparte (genotvolle) ervaring voor jou Johan zijn om met enige regelmaat je keutel weer in te trekken , al dan niet met hulp van ’n blinde Mol , en nou treft het slachtoffer the blame , shame on you two

Hypocriet, papa lost het wel even op met een waarschuwing .
Deed hij dat maar bij de voice of holland maar nee dat komt in de doofpot.
Stel je voor je loopt imago schade op maar wat die kandidaten eraan over houden boeit ze niet.

Gatverderrie Johan. Je bent niet veel beter dan al die mensen die door jou worden aangepakt. Daar gaat je imago. Ook gij Brutus zwicht voor geld en macht. Baas de Mol heeft je wel gauw tot zwijgen kunnen brengen. Je praat nu heel anders over zijn zoon.

Derksen is een achterbakse met zichzelf ingenomen misbaksel. Gek van zich zelf. Een glijder van de bovenste plank!!
En maar roepen dat hij nergens bang voor is, bah!

Derksen wat een blaaskaak. Eerst hard roepen ik laat mij door niemand de mond snoeren maar als baasje Mol sr. Derksen aanspreekt trekt ie gauw zijn keutels terug. Hypocriete vent. Money talks dirty cash. Als ie ballen heeft gaat ie daar niet meer aan tafel zitten maar nee hoor de vele tonnen per jaar is hem heilig. Over personen waar hij geen verantwoordelijkheid hoeft af te leggen zeikt ie allemaal af voorbeelden genoeg.