Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Paul de Leeuw vindt Meilandjes walgelijk


Paul de Leeuw was gisteren te gast in de talkshow Vandaag Inside en daar haalde hij keihard uit naar de Meilandjes.

Paul blijkt het nieuwe programma van de Meilandjes genaamd Chateau Bijstand namelijk echt walgelijk te vinden. Hij vindt het een een belachelijke formule om een zo lacherig te doen over armoede.

Paul zei er het volgende over:

“Ik heb Chateau Meiland echt lang gevolgd, maar dit vind ik ehh, hier heb ik niet naar gekeken. Ik vind het een belachelijke formule. Dat heb ik altijd al een beetje gevonden.”

 “Van: we gaan een maandje arm doen en daarna gaan we gewoon weer lekker terug naar onze vele plasmaschermen thuis. Maar als je dat wil doen, moet je het gewoon doen.”

“Maar wat ik zo raar vind… Ik begrijp gewoon niet… Er zit ook geen besef in hoe moeilijk het is om in de bijstand rond te komen. Dat voel je gewoon in het programma niet.”

Ook Johan Derksen is niet te spreken over de serie en al helemaal niet over de hysterische Martien Meiland.

Johan:

“Om een mening te hebben moet je een keer kijken. Ik vind het vreselijk dat piepkuiken, dat gillende keukenwijf. Maar er is een doelgroep voor en dan denk ik: wie zijn dat nou? Kijk, ze zijn niet betrouwbaar in de zin dat ze weten dat ze hun zakken vol hebben en ze spelen even een rol van: we zijn even arm.”

Paul:

“Zeker in deze tijd is het gewoon best wel wrang eigenlijk.”

Johan:

“Het is ook wrang dat er amusement gemaakt wordt over een heel serieus probleem van mensen die niet rond kunnen komen.”

Paul:

“Dat bedoel ik.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze zijn niet de eerste die dit doen, neem De Roelvinkjes, Geer en Goor, de Frogertjes en misschien ben ik iemand vergeten. Waarom die er niet meteen bij halen ? Paul de Leeuw wil ook wat zeggen zodat hij ook eventjes weer in de belangstelling staat !!!

Wel paul
Je bent zelf ook om te kotsen
Vind ik
Dus hou je smoel
En tot ook uit de media

Paul de Leeuw Johan Derksen
Wat denk je van jullie zelf vele zien jullie ook liever gaan
Denk daar maar eens over na
Meilandjes ach je kijk of je kijk niet ieder z’n keus toch
Maar jullie kijken wel anders kan je geen mening geven
dus wie zijn er nu Hypocriet

Ja weg met de meilandjes walgelijke mensen

Paul, weet je wat walgelijk is jouw programma waar je iemand zijn broek uit trekt voor heel Nederland je blijft de eeuwige viespeuk we zijn het nog steeds niet vergeten al dacht je dat,de Meilandjes zijn top maar jij daartegen bent een flop ze zouden jou met je programma van de buis moeten weren want je bent in mijn ogen een dikke flapdrol.

Je zou denken dat tv collega’s elkaar niet zo af vallen! Paul de Leeuw was ooit in een heel ver verleden nog wel eens leuk met zn typetjes, maar al jaren lang als hij op tv komt druk ik hem snel weg! Niks aan!