Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gewelddadige ex van Nicol bedreigt Peter Gillis


Of het niet al genoeg is krijgt Peter Gillis die bekend is van het programma Massa is Kassa nog meer slecht nieuws te verwerken.

Vorige week werd hij nog met spoed naar het ziekenhuis gebracht, omdat het niet goed met hem ging. Uiteindelijk bleek er niks ernstig aan de hand. Volgens de dokter was zijn suikerspiegel te hoog. Toch was dit een duidelijk waarschuwing dat Peter echt wat moet doen aan zijn gezondheid.

Maar Peter heeft wel voor hetere vuren gestaan. Zo laten hij en Nicol in de biografie van Peter weten dat hij een keer flink is bedreigd door de gewelddadige ex van Nicol.

Nicol heeft meerdere kinderen met haar ex en is jarenlang door hem mishandeld en bedreigd. Toen Nicol kwam werken op het boekingskantoor van één van Peter zijn parken bloeide er wat op tussen die twee. Maar Nicol was toen nog samen met haar ex. Toen haar ex erachter kwam dat Peter en Nicol met elkaar aan het flirten waren ging het goed mis.

Nicole zegt hier het volgende over:

 ,,Hij draaide mijn arm bijna uit de kom. Toen hij het hartje wat Peter stuurde zag, heeft hij me tegen een pui geduwd. Toen ben ik met de kinderen naar kantoor gevlucht”

Hierna belde hij meteen Peter op en bedreigde hem met de dood. Maar daar hield het niet bij op. Ook toen Nicol bij haar ex wegging en verder ging met Peter bleef haar ex Peter en haar terroriseren. Gelukkig durfde Nicol na enige tijd aangifte te doen. Nicole laat ook nog weten dat ze verkracht is door haar ex in haar slaap.

Nicole:

”Mijn ex heeft me verkracht in mijn slaap. Ik wilde een abortus, maar toen zag ik op de echo een hartje, een kindje van vlees en bloed.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties