Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes laat vriend Wesley Sneijder stikken


Andre Hazes zit op dit moment in New York om het laatste gedeelte van zijn docu op te nemen. Hij is een paar dagen geleden vertrokken en het lijkt erop dat de docu als publiciteitsstunt wordt gebruikt voor als hij straks weer zijn comeback gaat maken.

Vorig weekend zou Andre aanwezig zijn bij DHSC, de voetbalclub van Wesley Sneijder. Andre had Wesley beloofd dat hij mee zou doen aan de benefietwedstrijd van het voetbaltoernooi. Het toernooi werd georganiseerd als inzamelingsactie.

Maar Andre liet zijn goede vriend Wesley Sneijders stikken en kwam niet opdagen. De Telegraaf wist nog even de coach Roy van Rossum te spreken en die zei dat Andre gewoon even in een lastige periode zat en dat we dat allemaal weleens hebben.

Maar volgens een aantal mensen ter plekke baalde Wesley ervan dat zijn goede vriend Andre niet is komen opdagen. Gelukkig kon Wesley wel rekenen op een aantal andere bn’ers die hij had gevraagd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Past ook precies bij Wesley Sneijder..Goede voetballer geweest.
Maar nu een Branie maker.Net als zijn GOEDE VRIEND ,,,, André HAZES”’
Allebei GROTE MOND.. Nu alleen maar opvallen in de Media.

,,,WENS ZE ALLEBEI ”’SUCCES !!!!!!!

Gelukkig hebben we Piet Visser nog

Andre zit gewoon in een moeilijke fase whaaaaaaa.Geloven ze het zelf.Hazes moet eens gewoon lekker in amerika blijven heeft niemand meer last van hem.Oja hij moet wel gewoon alimentatie betalen voor dat kleine mannetje want die kan er niks aan doen dat zn vader knettergek is.

Zo is André gewoon hij is 100% onbetrouwbaar, zowel voor zijn kind (komt niet opdagen bij naar school brengen, zorgt niet voor kind als moeder ervan ziek is, laat zijn zus weer stikken om zijn ma te pleasen etc. Zelfs voor het goede doel heeft hij ijs over. Op alle feestjes en reizen is hij wel altijd aanwezig. Wat een lapzwans!

Het is een hopeloos figuur.zonde van het kleine ventje.en dat Monique hem terug wil doet ze om Rachel te pesten .Andre houd niet van een net en geregeld leven .dus gaat niet goed komen .