Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg haalt keihard uit


Monique Westenberg de ex van Andre Hazes is het blijkbaar goed zat dat mensen zich met haar leven bemoeien. Sinds ze Andre weer in huis genomen heeft en daar elke keer beelden van deelt op haar Instagram account zijn er veel mensen boos op haar.

Ze snappen namelijk niet dat Monique elke keer in de praatjes van Andre trapt terwijl hij haar al zo vaak ze veel pijn heeft gedaan. Een volger was dan even helemaal klaar met het gedrag van Monique en sprak haar daar dan ook op aan. Normaal reageert Monique hier bijna nooit op, maar nu werd het haar te veel en reageerde ze heel fel op deze volger.

Lees hieronder de heftige discussie die Monique aanging met haar kritische volger.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stomme doos wat ze is ga werken luie moon van het kamp ze wilt alleen maar mevrouw Hazes zijn en voor de rest niks smerig ranzig beest kamploeder profiteur veenlijk Westenberg

Woooh Loes bemoei je met je eigen.
Wat een uitspraken ook zeg aso dat is pas smerig! Snap de mensen niet. Tis haar leven lett her go….

@AAF: Loes is gestoord idd en kraamt altijd alleen maar dit soort schuttingtaal uit. Zij is sociaal & psychisch zwaar beperkt.

Daar hebben we werkloze borderliner Loes weer, met haar nutteloze grove scheldkannonades.
Dit zielige hoopje mens zit 24/7 achter haar pc om haar frustaties over haar eigen mislukte leven te spuien. Eigenlijk heel zielig!
Ga hulp zoeken voor je psychische problemen psycho Loes.

Wat een prachtige kracht Vrouw is Monique toch.
Kleine Dre en Andre hebben een top moeder en Vrouw met Monique.
En je hebt gelijk hoor Monique gewoon doen wat jij wilt .

Als Monique het niet meer in het openbaar neer zet kunnen andere mensen zich er niet meer mee bemoeien, maar zolang zij het steeds weer openbaar op van alles en nog wat neer zet kan je dit verwachten lijkt mij. Ze vraagt er zelf om. Ze zet zichzelf als een heel dom vrouwtje neer zo van; Alsjeblieft André kom weer bij mij dan mag je gewoon met andere vrouwen als je dat wilt. Ze geeft hem een vrijbrief. En dan moet je niet boos worden op je “volgers “. Zielig.

Zou maar niet zo van de hoge toren blazen blaaskaak tegen je fans gelukkig ben ik geen fan van jou met je punten en komma s ga is werken uitneemster of oliebollen verkopen. Ze kan niks en je bent niks en je wordt ook nooit wat met je praatjes arogante … blij dat ik jou nooit zie buiten zou spontaan kotsen

@Tokkie-Angelina Fleur: Die punten en komma’s kan jij ook nog wel een cursus voor volgen, intelligentie is duidelijk niet aan jou besteed. 😉
Interesseert jou zo te zien niet, maar je komt zo ontzettend dom over als je niet eens de NL taal kan. En dan daarbij nog je al je nietszeggende scheldwoorden.
Dom is het enige woord om jou mee te omschrijven..ojaa en asociaal!

Monique doet het prima voor haar zoon! ZE IS EEN FANTASTISCHE MOEDER!!!!
dit is de mening van een Oma van 5 kleinkinderen!! Gelukkig heeft ons gezin geen probleem met gescheiden ouders, maar dit is een prima oplossing van Monique!!
Daar kan menigeen nog een voorbeeld aan nemen!!

Ik neem aan dat er een pappa vaneen van jou kinderen niet aan de drank zit niet aan de drugs zit of een verzameling vrouwen waar hij het bed mee deeld,hoe denk je dat die kleine reageerde als hij wat groter is.

Ach Monique je roept het over je zelf af door alles op insta te zetten.Regel de omgang van vader en zoon nou is achter gesloten deuren.En laat niet iedere keer zien dat Andre bij op de bank ligt en aan tafel zit.Regel een alimentatie voor de kleine jongen en ga zelf op zoek naar iemand die wel helemaal voor jou gaat.

dat mens is zwaar door de mand gevallen . zij is echt hetzelfde als raggel
haar verdienmodel is ex zijn, dr ex en hun zoon
en die kleine? is nu al strontverwent joch, met zn voetmassage. doe ff normaal!
die vrouw leeft compleet in haar eigen la la land maar doet net alsof ze zoooooooo gewoon is gebleven. nou echt niet! compleet doorgeslagen en al bijna net zo gek als raggel
mensen gaan doorkrijgen wat een neppe het is

Laat monique met rust mensen en bemoei je met eigen zaken jullie zijn allemaal vrouwen die geen man kunnen krijgen en daar door moeten jullie haar maar lastig vallen stelletje kleine kinderen

Monique , Veragort1 heeft gelijk .
Het is alsof je waardigheid niet in maar onder de goot ligt . Die man heeft je zo vreselijk vernederd.
Je bent nu gewoon een lachertje , een spotprent .
Je stelt als grote vrouw heel erg teleur en wij die jou steunen zijn bijna geneigd te denken dat hetgeen je overkomt je verdiende loon is .
Word wakker , je glijdt steeds meer af

Hoi,

Ik wil er nog even aan toevoegen hoe trots je op jezelf moet zijn Monique! Goed bezig.

Vera heeft het juist en monique moet zelf puntjes en komma,s in haar leven zetten ..ze is mediagek en wil alleen teren op Andre,s roem.
Andre wil geen vrouw die er nu uitziet als een 60 jarige…

🎵ik leef mijn leven zoals ik dat wil, ik bemoei mij toch ook niet met een ander🎶

Vera Gort,
Wie ben jij dan wel om zich met iemands leven te bemoeien, heb je niet beters te doen? Monique doet zelf wat ze wil en daar heb jij je niks mee te bemoeien.

Laat die vrouw toch lekke met rust. Ze bepaalt nog altijd zelf wie ze in huis haalt. Het is de vader van haar zoon. Het wil niet zeggen dat ze onstabiel is. Wat een larie. Ze heeft haar eigen dingen en als ze Andre wel of niet vergeeft is niet aan anderen om te oordelen. En of jullie haar nog willen volgen of niet dat is aan jullie zielige leven. Ga wat doen en niet oordelen over anders leven. Jullie zijn onstabiel.

Jij heb gelijk Monique,het kind hoeft niet de dupe te worden,die hoeft alleen maar gelukkig te zijn,met mama en papa,en ik ben al 84.corrie

Houden van is vreemd.komt ook door geld en macht.

Wat knap dat vele mensen bij haar aan tafel zitten en weten wat ze doet.
Komop mensen laat haar leven zoals zij dat wil, als ze advies zou willen had ze dat wel gevraagd..
Leef lekker je leven zoals jij dat goed vind.

MEID TOCH ?LEVEN OP ANDER MANS POEN ,IS VERLEDEN TIJD JOH!!
EN ,DAT HIJ NIET OP DE BANK LAG BIJ JOUW THUIS ? VREEMD HÈ HIJ MOEST TOCH ,DE POEN BINNEN BRENGEN OF NIET DAN ??? WANNEER GA JIJ ZELF IS EEN KEERTJE ZELF STANDIG WORDEN JOH ,EN ZELF DE POEN EEN KEER GAAN VERDIENEN ??🤔
JE ZOU HEM NOOIT TERUG HEBBEN GENOMEN ALS JIJ NIET VAN HEM AFHANKELIJK BENT DE POEN IS GOED DE REST NEEM JE DAN MAAR VOOR LIEFFFF, 🤥🤪
GA LEKKER ZELFSTANDIG DE KOST VERDIENEN ,HOF JIJ JE OOK NIET TE ERGERE AAN ZIJN MANIER VAN LEVEN
DAT SCHEELT AL EEN HOOP STRESSSS
VOOR JE ZWAKKE GESTELLETJE😜
EN HIJ IS UIT GEKAKT EN UIT GEKOTST,
DUS OF HIJ ZE NOG 💸💸🤑GAAT VERDIENEN IS NOG MAAR HELEMAAL DE VRAAG ??? JA LEEF MAAR DAN OP JOUW EIGEN ZAK 🤔 DAT GEEFT EEN HELEBOEL STRESSSSS MINDER!👍👍👍👍👍NOU MEID VEEL SUCCES !!!
WE MOETEN ALLEMAAL ONS EIGEN BROEK OP HOUDEN HOOR EN.HEBBEN OOK NOG EENS MEERDERE KIDS
TOEDELE. DOOKIE. 🤥

Loes, ik schrik van je commentaar. laat iedereen in zijn/haar waarde. ik ben t ook niet eens met sommige mensen maar ieder heeft recht op vrije keuze vanuit een vrije wil
onnodig grof zijn is een weergave van hoe je zelf bent en t heeft dus niks met Monique westen erg zelf te maken

Ja Sylvia..dit is voor Loes haar ‘normale’ taalgebruik. Zo vol haat en wrok.
Het is inderdaad onacceptabel. En zegt genoeg over haar psychische gesteldheid.
Heel sneu eigenlijk, zij zou bij de ggz in goede handen zijn.

Zo’n verbaal agressief persoon blokkeren hier zou enige juist zijn.