Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B is woest op het openbaar ministerie


De zaak van Ali B wegens verkrachting en machtsmisbruik is nog eens voor de rechter geweest of Ali B maakt nu al weer zijn comeback op Instagram.

Hield Ali B de afgelopen maanden nog wijselijk zijn mond over de onthullingen die gedaan zijn door het programma BOOS met Tim Hofman over het misbruik bij The Voice daar lijkt nu definitief een einde aan gekomen te zijn.

Ali B is namelijk weer volop actief op zijn Instagram account. Het lijkt erop of Ali B vindt dat hij lang genoeg stil is geweest. Veel mensen vinden het schandalig dat Ali B weer actief is op Instagram alsof er niets gebeurd is en hij niets fout heeft gedaan.

Maar Ali B wil meer laat zijn advocaat weten. Hij wil zijn carrière weer oppakken. Ali B wil daarom weten of het openbaar ministerie hem gaat vervolgen voor de aangiftes wegens verkrachting die tegen hem gedaan zijn of dat ze de zaak seponeren. Volgens de advocaat frustreert het Ali B dat het OM zo langzaam doet.

De advocaat van Ali B laat aan Shownieuws het volgende weten:

“Ik doe wat ik kan om het proces sneller te laten verlopen, maar er zijn weinig juridische middelen om dit op korte termijn af te dwingen. Dit is voor niemand goed, in het bijzonder niet voor cliënt.”

Het OM heeft ook gereageerd en zegt het volgende:

“We begrijpen heel goed dat alle betrokken zo snel mogelijk uitsluitsel willen. Tegelijkertijd is zorgvuldigheid mogelijk nog belangrijker.”

Ali B lijkt sterk in zijn onschuld te geloven en is ervan overtuigt dat het OM geen zaak tegen hem heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog veel praatjes zoals altijd.Wie denkt hij wel niet wie hij is .

En zo woest is hij!!!Maakt eerst levens kapot en dan nu zielig lopen doen.
Meneer de jankerd wil zijn carriere voortzetten.Hmmmmm had daar eerst aangedacht voor je mensen de vernieling in hielp.Blijf aub in het buitenland en kom nooit meer terug .Zielig ,triest persoon dat je bent.

Ali Bouali heet ie,wist je dat nog niet dan😉

Zolang hij niet schuldig is bevonden, is hij Ali b. Niets meer en minder. Wie denk jij dat jij bent. Het peupeltribunaal

Negeer die sukkel

Alie B …….geef hem geen kans meer.

Hup wegwezen met die viespeuk, die denkt dat ie alles kan maken hier.
Opzouten en nooit meer terugkomen mafklapper, er zijn nog wat familie leden die een appeltje te schillen hebben met jou viespeuk!!!!!!!

He rana..je kan gewoon aangifte doen hoor…je boeft niet meer bang te zijn voor dat heerschap en hem te verdedigen mijnheer is allang in de poep gezakt

Al in 2007 viel hij voor mij door de mand met onbeschoft optreden tegen min.president Balkenende bij Pauw en Witteman. Die lijn heeft hij tot op heden doorgetrokken. Het geknuffel van deze man was grensoverschrijdend vermoed ik en met mij het OM. Was in Dubai gebleven.

Denkt hij nu echt dat iemand nog in hem is geinteresseerd…? Criminele naïviteit hoor! Hij heeft levens kapot gemaakt en maakt zich nu druk om zijn carrière..? Welke carrière…? Heeft hij immers niet meer!
Eén advies: graaf een gat, kruip erin en laat je nooit meer zien!!

Alie B popje jopie blijf maar waar je nu bent. We hebben geen belang meer in jou vies peuk die je bent. Meneer de knuffelaar daarom deed je dat iedereen zogenaamd maar knuffelen en in tussentijd de meisjes bed in praten. En de bevolking maar denken van O wat een fijne jonge die Alie B maar achter de elleboog heeft hij ze.

Pff die meiden komen nu pas ,hadden ze gelijk hun mond moeten open doen ,nu zijn ze ineens allemaal aangerand leren nee zeggen wordt er beetje moe van

Ben praatjes Ali b beu. Schijnheilig ventje dat die is. Deze personen hard aanpakken en niet meer terugkomen. Dit zijn geen goeden voorbeelden van goed gedrag in onze maatschappij