Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicolette van Dam doet heftige onthulling


Op Instagram doet Nicolette van Dam een schokkende onthulling. Ze laat namelijk weten dat ze de huidziekte vitiligo heeft en daarnaast blijkt dat ze ook nog een vertraagde schildklier heeft waar ze medicijnen voor slikt.

Nicolette van Dam plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account. Ze schreef er het volgende bij:

”Zit ff naar vakantiefoto’s te kijken. Blij dat Bas deze foto heeft gemaakt; natuurlijk door de liefde met m’n kleintje maar dit was ook een confronterend en dierbaar moment. Ik heb een vertraagde schildklier en dat is best vervelend. Anyway, medicatie dus gaat ok. Maar sinds kort heb ik ook vitiligo, witte vlekjes in oa m’n nek en rondom m’n ogen. Dat is ff wennen… We bespraken dit hier aan tafel en voelde me beetje onzeker. Zeiden de meisjes; ‘Mam, heel veel mensen doen witte make-up onder hun ogen om mooier te zijn, en jij hebt het van jezelf’ Kinderlogica. Zo lief. En zo zien we het mooie ervan in.”

Nicolette wordt dus behoorlijk onzeker van haar huidziekte, maar gelukkig zo kunnen we op de onderstaande foto zien valt het nog mee.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

deugkoppel nicolet en haar zooooo niet grappige kerel [al denkt hij zelf van wel] worden steeds minder populair.
dat weten ze.
dus ze gaan het over een andere boeg gooien namelijk strooien met aandoeningen & ziektes om relevant te blijven en om aandacht cq complimenten te krijgen waar ze zo naar snakken.
want het enige waarom ze dit aan de hele wereld moet laten weten is dat iedereen met zn allen aan het slijmen slaat hoe mooi ze wel niet is met haar vlekken

kortom ze zoekt gewoon ordinair bevestiging om haar grote ego te strelen

zooooooooo voorspelbaar allemaal
sooo soooooo boring

Komt weer zo’n zielige BN’er met haar nep problemen

Die peter gilles is een grote oplichter ik begrijp niet dat hij op tv veschijnt met z,n vieze vette lijf
Wie wil hier naar kijken vreselijk a social
Dumpen die klootzak