Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizarre onthulling in VI Vandaag


Gisteren werd er een opvallende onthulling gedaan over de Nederlandse schoonzoon van Poetin. Chris Woerts was namelijk te gast en die deelde een bizar verhaal. Chris is wel vaker te gast maar dan gaat het meestal over voetbal.

Chris liet weten dat de dochter van Poetin met een Nederlandse vent gaat. De dochter van Poetin en deze Nederlander woonde eerst ook een tijdje in Nederland. Nu blijkt dat deze schoonzoon een kavel heeft gekocht in Duivendrecht en daar wil gaan bouwen tegen het zere been van de bewoners. De bewoners hebben al borden op de kavel geplaatst met sprekende teksten.

Maar dat verhaal was al bekend, maar Chris deed ook uit de doeken dat de dochter van Poetin en haar Nederlandse vriend nu weer in Moskou wonen. En dat de Nederlandse vriend in Moskou een keer in elkaar is geslagen tijdens een verkeersruzie. Uiteraard deelde hij dit met Poetin en die heeft deze dader toen opgespoord. Het bleek een bankier te zijn en Poetin heeft al zijn bankvergunningen afgenomen en hem een enkele reis naar Siberië gegeven.

Hieronder het filmpje met het bizarre verhaal dat Chris uit de doeken doet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

volgens mij vond John dit niet leuk

Chris Woerts
Hoe voel je je eigen nu Stoer
🤮🤮🤮🤮🤮