Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland doet bizarre uitspraakHet is bijna zover aanstaande maandag begint de eerste aflevering van het nieuwe programma van de Meilandjes. In het programma Chateau Bijstand moeten de Meilandjes een maand lang op bijstandsniveau leven. Maar er is al heel veel kritiek op het programma.

Zo wonen de Meilandjes een maand lang in een huis in Uithoorn met een kale huurprijs van 1750 euro. Het huis staat ook nog eens niet in een achterstandsbuurt maar in een hele goede buurt. Daarnaast beweren enkele buren dat de Meilandjes in de avond gewoon vertrekken en dan pas in de ochtend weer terugkomen als de cameraploeg er weer is. Dat zou betekenen dat de Meilandjes dus gewoon in hun eigen villa’s slapen in Noordwijk.

Inmiddels zitten de opnames van het programma erop, maar het heeft bij Maxime een diepe indruk achtergelaten. Zo doet Maxime een bizarre uitspraak in het weekblad Weekend. Ze laat namelijk weten dat ze nu pakken koekjes niet zomaar meer weggooit.

Maxime zegt er het volgende over:

“Ik sta nu wel anders in het leven. Dat klinkt een beetje dramatisch, maar je denkt daardoor over bepaalde dingen nu anders.”

“Ik vind dat wij bijvoorbeeld heel veel overdaad hebben thuis. Er wordt maar gekocht omdat je ergens zin in hebt. In onze lades liggen altijd allemaal koekjes, maar als we zin hebben in stroopwafels en die zijn er niet, dan gaan we naar de bakker. Dan wordt de rest weggegooid, want dat wordt oud.”

“Daar ben ik wel écht klaar mee, dat vind ik geldverspilling. En het is eigenlijk gewoon belachelijk.”

Ach ja gelukkig is Maxime zo normaal gebleven hé met een salaris van 35.000 euro per aflevering voor Chateau Bijstand.

12 Reacties

 1. Armand

  Deze mensen sporen echt niet. Het is gewoon gênant en daarbij ook nog eens beledigend naar de mensen in de bijstand.
  Ik hoop dat het programma gigantisch gaat floppen want zij verdienen het gewoon niet dat ze zoveel airplay krijgen met hun neppe troep.

 2. Jaja ons hele leven was zoiets 60 jr lang ,en toch hadden we een koophuis auto te eten en wat spaargeld,maar wij gingen niet met dure vakantie s en wij waren na de Oorlog zo arm geboren dus dat leerden wij al jong,en dan heb je ook geen gat in je hand………….leer er van t is maar een tip

 3. Jan Kleinnagelbrink

  Walgelijke tuthola Heeft nog nooit echt gewerkt al denkt ze zelf van wel.

 4. M

  Hoe kan je in de bijstand een huur van 1750€ betalen

  • Will

   Wordt allemaal betaald door de programmamakers! Het is ook een heel script waar ze zich aan houden!

 5. Greetje van Tilborg

  Nou vind ik positief.Heb je eindelijk iets goed te vertellen.en wat zij dan verdiend per aflevering gaat ons niks aan.die mensen werken gewoon voor hun geld.niks mis mee..

 6. Ineke Venis

  Jammer al die zure opmerkingen. Je hoeft niet te kijken toch? Het zegt altijd meer over jezelf als je zo zuur bent dan over degene wie het gaat. Zielig hoor. Ik ga kijken en genieten

  • Iemand

   Dankzij simpele types als jou blijven dit soort programma’ s bestaan. Net zoals die Hazes aanhangers. Heeft niks met zuur te maken maar gewoon dat mensen steeds simpeler worden.

 7. Ma

  Het is een verschrikkelijke arrogante familie
  Met dat stomme gegil bah bah
  Ik ga zeker NIET kijken het programma
  Dat maakt de mensen die in echte armoe zitten belachelijk
  Schande

  • Nvt

   Mensen die op deze manier reageren. Moeten zelf eens goed naar hun zelf kijken. Dan zul je zien dat een ieder ook ik. Niet bij iedereen in de smaak val. En er zijn mensen die ik ook irritant vindt en kan vinden. Maar weet ook wie ik zelf kan zijn. Dus hou ik wijs mijn eigen mening … voor me zelf. Het is niet nodig dat te doen. Kijk er gewoon niet naar en kom met bewijzen van wat jij beweert..
   Er worden door woorden al genoeg mensen de grond in geboord…..

 8. Grietje meijers

  Gezellig kijken. Ik houd van deze mensen, heel leuk om ze te zien. Sommige hier zeiken altijd.

Geef een reactie