Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Foto van door Glennis Grace toegetakelde Jumbo


Inmiddels weten we allemaal dat Glennis samen met haar zoon en een knokploeg van tien man beschuldigd wordt van het mishandelen van het minderjarige supermarkt personeel van de Jumbo.

Maar tot nu toe is er nog geen beeldmateriaal van de mishandeling naar buiten gekomen. Terwijl een agent heeft gezegd dat de gehele mishandeling van het supermarkt personeel op beeld staat.

Nu beweert Hans Klok in een interview in de Weekend dat er een foto circuleert onder bn’ers waarin te zien is wat Glennis in de Jumbo heeft aangericht. Hans heeft de foto zelf gezien via Gerard Joling.

Hans zegt er het volgende over:

“Wat er nu allemaal gebeurt in de showbizz is niet te filmen natuurlijk. Zoals met Glennis Grace en haar zoon die in de Jumbo staat te roken. Ik heb gezien hoe de supermarkt eruitzag. Gerard Joling had die foto.”

“Het was één grote bende en dat schijnt die ploeg te hebben gedaan. Gerard heeft de laatste nieuwtjes!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vastzetten en haar zoon naar een opvoedingsgesticht sturen.Stel droeftoeters die denken dat ze met een grote bek en geweld alles kunnen regelen.

Passende straf heel die ploeg 200 uur ( is de max in Nl) vakken laten vullen in alle A’damse Jumbo’s . Dat zal ze leren de Tokkies (sorry Hannah T)