Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Harry Mens haalt keihard uit naar de MeilandjesDat het niet botert tussen Harry Mens en de Meilandjes wisten we al. Maar nu haalt Harry Mens in een interview met weekblad Weekend opnieuw keihard uit naar het neppe gezin.

Harry Mens en Martien en Erica Meiland zijn buren in Noordwijk. Harry en Martien wonen allebei in een kapitale villa in dezelfde straat. Op dit moment staat de villa waarin Martien en Erica wonen nog steeds te koop voor maar liefst 3 miljoen euro. Volgens Harry hebben de Meilandjes helemaal geen verstand van vastgoed en zal niemand de villa kopen voor 3 miljoen euro.

Zelf legde Martien er 2,7 miljoen euro voor neer. Harry zegt dat de Meilandjes veel te veel geld voor de villa hebben betaald. Harry denkt zelfs dat ze er verlies op gaan maken en dat ze de villa niet kwijt kunnen voor meer dan 2,5 miljoen euro.

Ook laat Harry weten dat de serie van de Meilandjes allemaal nep is. Het is volgens Harry een act en allemaal in scene gezet.

Harry zegt er het volgende over:

“Het is natuurlijk volkstheater, er is niks spontaans bij. Het is allemaal geknipt en geregisseerd. En ze doen net alsof het allemaal per ongeluk gebeurt. Ik vind het prima, het is een goede formule, maar… het ís een formule.”

“Ze nemen tien uur op en knippen het tot 30 minuten. Dan wordt het sowieso wel leuk, maar op een gegeven moment heb ik het wel gezien. Ik volg ze dus niet.”

Volgende week start het nieuwe programma van de Meilandjes genaamd ‘Chateau Bijstand.’ Daarin gaan ze een maand lang proberen op bijstandsniveau te leven. Wij zijn nu al benieuwd wat Harry daarvan vinden

 1. J. Gruisinga

  Ik ga ook niet kijken. Ik hou niet van nep, ik laat me niet in de maling nemen.

 2. Janet

  Wanneer worden ze de mensen is MEILAND moe ik in ieder geval wel ben helemaal klaar met die Nagemaakte gillende keukenmeid heb vroeger veel met zijn soort mannen op getrokken maar zo een Nagemaakte als hij heb ik van mijn leven nooit gezien

 3. An groen

  Volslagen belachelijk Meiland op bijst.niveau…Houd eindelijk eens op met items over deze mensen! Het is nu wel mooi geweest….

 4. Bommel

  Is in iedergeval beter als die vervelende praat programma’s onder anderen van die h mens vi hlf8 enz enz

Geef een reactie