Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende beelden onthuld: Céline Dion vecht tegen ondraaglijke pijn


celine

De gezondheidsstrijd van Céline Dion heeft een ontroerend nieuw hoofdstuk bereikt. De beelden die onlangs zijn vrijgegeven, tonen een kwetsbare kant van de wereldberoemde zangeres, die vecht tegen het stiff-person-syndroom. Dit zeldzame syndroom veroorzaakt ernstige spierstijfheid en pijnlijke spasmen, wat duidelijk te zien is in de schokkende video die veel emoties oproept op social media.

In de video zien we Céline, omgeven door haar zorgzame team, terwijl ze worstelt met intense krampen die haar hele lichaam overnemen. “We zijn hier bij je, Céline. Blijf rustig,” horen we een teamlid zeggen in een poging haar te troosten. De pijn is zo intens dat Céline, ondanks haar toestand, in tranen uitbarst. “Als je pijn hebt, knijp in mijn hand,” wordt haar gevraagd, een moment dat diep ontroert en de ernst van haar situatie benadrukt.

Op social media reageren mensen diep geraakt. De video beschrijft hoe verschrikkelijk het moet zijn om continu spierkrampen te ervaren, vergelijkbaar met de plotselinge pijn van een kramp in de kuit, maar dan onophoudelijk. “Ze is omringd door liefde, maar de eenzaamheid van haar strijd is hartverscheurend,” merkt een gebruiker op. Een ander voegt toe: “Ze heeft door de ziekte zelfs ribben gebroken. Het is afschuwelijk.”

De recent uitgebrachte documentaire “I Am: Céline Dion”, nu te zien op Amazon Prime, duikt dieper in het leven van Dion. Hoewel het haar illustere carrière belicht, focust het voornamelijk op haar voortdurende strijd tegen haar slopende ziekte. Céline deelt openhartig haar ervaringen met medicatie, noodzakelijk om basisfuncties als lopen en slikken te behouden. “Nog een pil, nog twee, nog vijf. Te veel pillen, maar de show moet doorgaan,” onthult ze in de documentaire.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is echt erg maar hoeft toch de wereld niet over?

Ik dacht dezelfde.

Heeft ze zelf gedaan.
Ze maakt een documantaire over zichzelf en heeft deze beelden zelf de wereld ingestuurd.

Domme actie .

Misschien zou ze ook wel wat aan wiet-olie hebben.