Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Burenruzie: Montana Meiland Niet Blij met nieuwe buren


meiland

In het rustige leven van Montana Meiland lijkt er een storm op komst nu ze een nieuwe buurman krijgt die bekend staat om zijn flamboyante persoonlijkheid en controversiële opmerkingen. Rogier Smit, bekend van het duo Frank en Rogier, heeft na verschillende verhuizingen nu zijn intrek genomen bij een vriend die nota bene in dezelfde straat woont als Montana. Dit nieuwtje heeft de gemoederen in de buurt flink opgeschud, gezien Rogier’s reputatie van het houden van luidruchtige feestjes. De buurtbewoners houden hun hart vast voor de mogelijke terugkeer van zijn wilde levensstijl.

Weekblad Party onthult dat de zorg voor opschudding groot is. “De vriend van Rogier is bekend om zijn feestelijke bijeenkomsten en er heerst angst dat Rogier terugvalt in oude gewoontes,” aldus de Party. Maar niet alleen de buurtbewoners zijn potentieel ongerust; ook Montana Meiland zou niet per se blij zijn met Rogier’s komst.

De relatie tussen Rogier en de Meilandjes is al enige tijd bekoeld. Rogier heeft in het verleden pittige kritiek geuit op Martien Meiland, hem beschrijvend als ‘te gay’ en een ‘schreeuwlelijk’. Martien, altijd direct, heeft eerder al laten weten geen fan te zijn van Rogier of zijn ex-partner Frank. “Mijn familie en ik hebben niets met die twee,” was Martien’s klare taal.

Erica Meiland voegde hieraan toe dat zij het continue moddergooien tussen Rogier en zijn ex-man Frank onbegrijpelijk vindt. “Wij zouden nooit zo respectloos met elkaar omgaan. Martien en ik bewaren altijd de vrede, wij zouden dergelijke vuile was niet buiten hangen,” liet Erica ontvallen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wij zouden dergelijke vuile was niet buiten hangen ???

Dat laten ze over aan Jan Dijkgraaf , wat een stel kneuzen is die familie.
Hopelijk gaat Montana niet mee in alles wat d’r familie haar aanpraat, zou heel jammer zijn.