Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis deelt emotionele update over de gezondheid van zijn doodzieke zoon Mark


mark

Peter Gillis, bekend van zijn realityshows heeft recent een hartverscheurende update gegeven over de gezondheid van zijn zoon Mark die op dit moment vecht voor zijn leven in het ziekenhuis. Mark werd plotseling ernstig ziek en zijn situatie escaleerde snel wat hem op de intensive care deed belanden.

“Mark heeft er een nieuwe ontsteking bijgekregen en kampt met hoge koorts,” onthulde Wendy van Hout, de vriendin van Peter, in een exclusief gesprek met Privé. “Inmiddels is hij weer stabiel, maar het is een vreselijke rollercoaster,” voegt ze toe.

Peter zelf heeft op Instagram zijn volgers een kijkje gegeven in deze turbulente tijden: “De dokters en verpleegkundigen bieden uitstekende zorg,” schrijft hij, waardoor er voorzichtig optimisme ontstaat binnen de familie. “De laatste behandeling lijkt gelukkig aan te slaan en de ontstekingswaarden en koorts zijn aan het zakken,” deelt Peter, die een foto toevoegde waarop hij de hand van zijn zoon vasthoudt.

De ernst van de situatie blijft groot, en de onzekerheid weegt zwaar op de familie. “Maar we zijn voor het eerst hoopvol,” schrijft Peter verder, terwijl hij ook zijn dank uitspreekt voor de steunbetuigingen en de rust die ze als familie ervaren vanuit de gemeenschap.

Hieronder het bericht wat Peter Gillis plaatste:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties