Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes verft zijn haar in een nieuwe kleur, maar dat gaat helemaal mis


Andre hazes coupe

In de wereld van glitter en glamour is André Hazes geen onbekende als het gaat om het in de schijnwerpers staan met zijn flamboyante levensstijl. Deze keer heeft de zanger de gemoederen weer flink opgeschud met een opmerkelijke verandering in zijn uiterlijk. André, bekend om zijn muzikale talent en afwisselende haardrachten, besloot gisteren de kappersstoel in te duiken voor een gedurfde nieuwe look die doet denken aan Ken, het vriendje van Barbie.

Deze recente transformatie was geen kleine aanpassing. André, die op Instagram vaak te vinden is met updates over zijn leven, deelde een video waarin hij trots zijn nieuw geverfde grijze lokken toonde. “Waarom niet?”, schreef hij, een uiting van zijn spontane besluit om voor grijs te gaan. Het proces begon met een drastische bleekbeurt, waarna zijn haar tijdelijk een opvallende gele kleur kreeg.

In een speelse bui besloot André zijn partner Monique Westenberg te verrassen met zijn tussenstap – het gele haar. Hij belde haar via video om haar reactie te vangen. Monique, duidelijk geschrokken, deelde de beelden van haar eerste indruk op haar eigen sociale media met het onderschrift: “Mijn reactie…” Haar verbazing was groot.

Het nieuwe Ken-achtige kapsel van André valt samen met zijn recente onthullingen over de dynamiek thuis. Vorige week deelde hij een filmpje dat een man toonde die net doet alsof hij zijn vrouw helpt. André vond dit herkenbaar en voegde toe: “Zo herkenbaar”, wat suggereert dat ook hij de broek niet aan heeft in hun relatie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is de zoon van Geert Wilders zo met dat lichte haar😆😆😆😆😆