Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige: Dilan van de VVD dreigt studio te verlaten na seksistische opmerkingen Wilfred Genee


Wilfred-Genee

In een spraakmakende radioshow op BNR Nieuwsradio kwamen de gemoederen flink op temperatuur toen Dilan Yeşilgöz prominent VVD-lid, de degens kruiste met presentator Wilfred Genee over de aanwezigheid van vrouwen in de politieke top. De kwestie draaide om het opmerkelijke trio aan de top van de VVD, waar Yeşilgöz deel van uitmaakt samen met Sophie Hermans en Bente Becker.

Genee probeerde tijdens het gesprek een punt te maken over het samenzijn van deze drie vrouwen wat prompt tot een scherpe reactie van Yeşilgöz leidde. Zij vond de vraagstelling maar niets: “Ik vind dat zo’n gejank, hè? Als drie mannen ergens in de top zitten, dan is dat gewoon prima.”

De spanning in de studio liep op toen Genee doorvroeg, wat Yeşilgöz tot een krachtige uitspraak bracht: “Nou ja, ik vind dat echt… Ik hoop wel, weet je, Wilfred: doe daar niet aan mee, want dan ga ik helemaal los.” De situatie escaleerde verder toen Wilfred probeerde de geruchtenmolen over Yeşilgöz en Becker te bespreken, wat Yeşilgöz bestempelde als “kleinp*emelgedrag”.

Medegast Olcay Gulsen sprong in de bres voor Yeşilgöz, waarbij ze Genee aansprak op zijn benadering: “Ik vind dit ook niks voor jou, Wilfred. Je zit nu met drie vrouwen aan tafel, hoe voelt dat nou?” Dilan was resoluut: “Ik zou deze gewoon niet doen, want dan loop ik echt weg. Ik zou deze echt laten.”

De ironie van de situatie werd verder benadrukt toen Yeşilgöz opmerkte dat dergelijke seksistische attitudes vermeden moeten worden en riep op tot meer focus op inhoudelijke politieke discussies: “Maar dat dan toevallig iemand vrouw is of twee of drie vrouwen ergens in de top zitten: get over it, weet je.”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb helemaal niets met Dilan, maar wat een vies mannetje is die Genee, die zou je met liefde ergens een schop geven zodat hij een poosje krom loopt.

Ben het volkomen met je eens Simon,Genee vindt zichzelf geweldig maar hij beseft maar hoe irritant hij overkomt .