Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Gaat André Hazes weer vreemd? Intiem gespot met andere dame


Andre-Hazes-jr

André Hazes is gespot zonder Monique maar mét een andere dame tijdens het concert van Tino Martin. Het lijkt erop dat André, ondanks zijn hernieuwde relatie met Monique Westenberg de vrijheid die het vrijgezellenleven hem biedt nog niet helemaal achter zich kan laten.

Het was Tino Martin die de show stal, maar André die de roddelmolens deed draaien. Aanwezigen en snelle smartphones legden vast hoe de zanger niet alleen genoot van de muziek, maar ook van het gezelschap van een mysterieuze vrouw. Zonder Monique aan zijn zijde leek André zich goed te vermaken wat de speculaties alleen maar aanwakkerde.

De relatie van André en Monique is al lang onderwerp van publiek debat en hun knipperlichtstatus lijkt maar geen stabiele vorm aan te nemen. In een recent interview in het programma ‘Keur In De Middag’ sprak André openhartig over zijn behoefte aan ‘vrij spel’. “Maandag tot woensdag ben ik thuis, bij Monique en de kleine, maar de rest van de week leef ik vrij”, onthulde André. Hij benadrukte dat hij in zijn vrije dagen “niets geks” doet, maar de beelden van gisteravond lijken toch vragen op te roepen over wat ‘vrij spel’ nu echt betekent voor de populaire zanger en of hij weer vreemd gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het mocht van Monique dus doet hij het ook. André Jr. is een mannetje dat zichzelf steeds weer wil bewijzen.