Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Pijnlijk: Jeroen Rietbergen had ook affaire met Stiefdochter van Bekende Zangeres


linda de mol

Ondanks recente berichten dat Jeroen Rietbergen niet vervolgd zou worden voor beschuldigingen van seksueel wangedrag, blijft zijn naam rondzoemen met controversie.

Terwijl de inkt van zijn vorige schandaal nog nat is, onthult Marga Scheide ooit een glanzend lid van de popgroep Luv’, dat Rietbergen een affaire heeft gehad met haar stiefdochter Renée. Deze bewering gooit olie op het vuur van Rietbergen’s toch al smeuïge reputatie. “Ik ben absoluut tegen vreemdgaan,” verklaarde Scheide met ferme afkeuring in haar stem. Haar beschermende instinct voor Renée blijft onveranderd, terwijl ze zich distantieert van Rietbergen’s vermeende escapades.

De roddelmolen draait op volle toeren met de vraag of Linda de Mol na het publiekelijk herstellen van haar relatie met Rietbergen opnieuw haar grenzen moet trekken. Het duo heeft eerder stormen doorstaan, maar deze nieuwe onthulling over Rietbergen’s vermeende zijstap in 2013 met Renée zou wel eens de druppel kunnen zijn die de relatiebeker doet overlopen.

Interessant is dat Marga eerder nog beweerde in De Telegraaf dat er niets aan de hand was tussen Rietbergen en Renée. “Ze kennen elkaar, ja. Maar zo gaat dat in ’t Gooi,” wuifde ze destijds af. De plotse draai in haar verhaal roept vragen op over wat er werkelijk speelt in de schimmige hoeken van ’t Gooi.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Haar beschermende instinct voor Renee blijft onveranderd ???? Wat is dan precies het beschermde in dit vraag ik me af .Als Renee dit publiekelijk wilde hebben had ze er zelf wel mee gekomen toch ?