Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Advocate Natacha Harlequin Liet Ali B Stikken voor een Broodje Zalm


Natacha-Ali

De veelbesproken advocaat Natacha Harlequin was naar verluidt meer afwezig dan aanwezig tijdens de roerige dagen van het Ali B-proces. Dit roept steeds meer vragen op over haar daadwerkelijke bijdrage en effectiviteit. De bekende mediacriticus Victor Vlam heeft zijn twijfels niet onder stoelen of banken gestoken.

Tijdens zijn recente optreden in de podcast ‘De Communicado’s’ uitte Vlam zijn verbazing. “De hele week heb ik me afgevraagd wat haar rol was. Aan tafel bij Renze zat plotseling Bart Swier en niet zij. Je zou toch verwachten dat Ali’s media-advocaat daar zou zitten.”

De kritiek spitst zich toe op het feit dat niet Harlequin, maar Ali B zelf het woord voerde buiten de rechtszaal. “Waar was Natacha toen Ali de pers te woord stond?” vraagt Lars Duursma, co-host van de podcast, zich af. Hij benadrukt dat zij juist op die momenten haar cliënt had moeten bijstaan.

Harlequin’s opmerking over een ‘bom’ die zou vallen tijdens het proces, heeft volgens Duursma de zaak meer kwaad dan goed gedaan. “Ze heeft zelf de verwachtingen opgeschroefd en toen de beloofde bom niet kwam, was de teleurstelling groot. Dat heeft Ali’s zaak alleen maar schade berokkend.”

Swier’s diplomatieke reactie wijst op ernstige onenigheid binnen het team. “Dat is gewoon een nette manier om te zeggen dat Natacha flinke fouten heeft gemaakt,” voegt Vlam toe.

Het meest opmerkelijke voorval vond plaats tijdens een lunchpauze. Terwijl Ali B druk bezig was met de pers koos Harlequin ervoor om zelf te gaan lunchen. “Ze had één taak: Ali bijstaan tijdens zijn media-optredens. En juist op dat kritieke moment besluit ze dat het tijd is voor een broodje zalm,” merkt Duursma sarcastisch op.

Het incident met het broodje zalm wordt door zowel Vlam als Duursma gezien als een teken van Harlequin’s gebrek aan betrokkenheid op cruciale momenten. “Dit is exact het moment waarop je als media-advocaat aanwezig wilt zijn. Onbegrijpelijk,” concludeert Vlam.

Dit roept de vraag op: was Natacha Harlequin werkelijk de juiste persoon voor deze taak? Haar optreden rond het proces van Ali B laat bij velen twijfels achter over haar effectiviteit en prioriteiten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bij shownieuws was ze al niks, maar als advocaat kennelijk ook niet.
Die is alleen maar mediageil.
Maar dan wel op de momenten wanneer het haar uitkomt.
Arrogant mokkel.

En gelijk heeft ze. Ali stond daar een beetje tegen de pers te oreren, zij, als adviseur of weet ik veel zei tegen hem, hou nou eens een seconde bek ( op haar manier dan) Ali luisterde niet, Ali wist het beter. Ali ging door want hij dacht door wederom de knuffel Marokkaan act op te voeren hij het hele land inclusief de recht weer in adoratie aan zijn voeten zou krijgen. Hij bekte haar gewoon af. En toen dacht ze,f*ck it jongen ik ga lekker een broodje halen. Ali regisseerde zelf zijn media optredens, ondanks alle adviezen. Ali wist het beter, zoals Ali het altijd beter weet. Ze heeft het geprobeerd niets aan te doen. Of ze had moeten doen dat is een ander verhaal. Ze heeft nu de andere Ali leren kennen.

Daarom snap ik ook niet waarom zij zich met die zaak ging bemoeien.
Heel Nederland weet hoe hij is, en dat ie al een advocaat had.
Gewoon mediageil. Niets anders.