Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende onthulling uit afgeluisterde gesprekken tussen Ali B en zijn vrouw Breghje


ali-b-2

Vandaag, op de derde dag van zijn geruchtmakende rechtszaak werd er opnieuw een zware lading aan bewijzen en verklaringen op tafel gegooid door het Openbaar Ministerie. De spanningen in de rechtbank waren haast voelbaar toen de officier van justitie stelde dat niemand boven de wet staat, zelfs niet als je een gevierde ster bent zoals Ali B.

De sfeer werd grimmiger toen de officier van justitie het bewijsmateriaal rond de beschuldigingen van Naomi, voormalig kandidate van The Voice, en andere slachtoffers uiteenzette. Vooral het feit dat Naomi al lang voor de explosieve BOOS-aflevering naar de politie stapte, werpt een schaduw over Ali’s onschuld.

Een echte bom werd gedropt toen de afgeluisterde gesprekken tussen Ali B en zijn vrouw Breghje Kommers werden afgespeeld. Hierin onthulden ze een nauwgezette strategie om zo ongeschonden mogelijk uit de beschuldigingsstorm te komen. Ondanks persoonlijke twijfels leek Breghje haar man zakelijk nog te steunen wat voor gespannen momenten in de rechtbank zorgde.

De zaal was muisstil toen werd onthuld hoe Ali B over Naomi sprak. Hij beschreef haar als een ‘escort’ en dacht dat dit hem veiligheid bood, omdat hij aannam dat een vrouw uit die branche minder geloofwaardig zou zijn als slachtoffer. Dit werd door de officier van justitie als een indirecte bekentenis gezien wat een golf van ontzetting door de rechtbank joeg.

Ali B probeerde later nog zijn woorden terug te nemen door te beweren dat het gesprek over een ander persoon ging. Echter het OM schoof dit snel van tafel als ongeloofwaardig, gezien de inhoud van de gesprekken en de specifieke verwijzingen naar Naomi.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is en blijft een Murk de eis van 3 jaar is wel heel erg laag.
Hopelijk ook het Land uit na zijn straf en inname Nederlandse Nationaliteit hij heeft zijn Marokkaanse nog kan die daar naar terug toe.

Heel vies mannetje en die vrouw van hem spoort ook niet. Het zal je familie maar zijn.

Vrouweke is bang dat ze portemenee van ali tralie niet meer kan gebruiken.Daarom houd ze hm de hand boven het hoofd en laat ze zich 20 jaar lang bedonderen maar he alles voor de portemenee van Ali tralie

Die naam is wel heel toepasselijk haha.

Dat “vrouweke?”heeft geld genoeg van zichzelf dus dat zal het niet zijn .Dat ik haar hypocriet voor nd doet daar niets aan af.

Daarom snap ik nog steeds niet waarom er zoveel mensen in dit land lopen te zeiken over de privacy als het om monitoren van communicatie gaat. Want juist door alles te “monitoren” kunnen dit soort schoften aangepakt worden en is ook de moordbrigade van P.R. de Vries gepakt.
Ze mogen alles van mij monitoren. Ik heb namelijk niets te verbergen.
Nu nog even de sancties aanpassen, want dat is vaak een lachertje.
Want als hij daadwerkelijk 3 jaar cel krijgt voor verkrachting (met moord en grafschennis samen de 3 laagste vormen van criminaliteit), staat dat totaal niet in verhouding met de 2 jaar cel die de bestuurder opgelegd kreeg toen hij straalbezopen achter het stuur een heel gezin uitmoordde.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Kees Muizehuig

Oeps, ik was even dierenmishandeling vergeten.
Moet nog steeds denken aan die schoft die in Amsterdam die kat doodgeslagen heeft.
Wat zou ik die graag even ontmoeten. Wordt tijd dat die ook gepakt gaat worden (als dat hopelijk inmiddels gebeurd is)

Kees ik sluit me hier volledig bij aan๐Ÿ‘. Zo is het en niet anders en mij monitoren ze maar zoveel ze willen , knappe koppen die iets zullen vinden wat het daglicht niet verdragen kan.

Echt een gore streek duidelijker bewijs kan niet en nog probeerd hij het weg te moffelen wie denk je wie je bent GOD of zo
Ze moeten jou heel hard straffen als deze tel gesprekken indirect bewijs zijn hoe geloofwaardig ben je dan nog bij de andere aangiftes jij verdiend 10 jaar cel ook jij moet beseffen dat je met je poten van minder jarige en of vrouwen afblijft
Ik hoop dat die meiden gerechtigheid krijgen al neemt daarmee hun verkrachtings ervaring hier niet mee weg hun dragen dit hun hele leve mee dus zal jij het ook moeten voelen in een vorm van een lange celstraf