Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen is er klaar mee en stopt met Vandaag Inside


johan

In het turbulente medialandschap waar kritiek op BN’ers aan de orde van de dag is, blijft Johan Derksen opmerkelijk onverstoord. Ondanks de stortvloed aan kritiek die hij over zich heen krijgt, laat hij zich niet van de wijs brengen. “Wat heel prettig is aan mijn karakter: ik trek me niets aan van stukken in de krant en programma’s waarin ik word genoemd. Datzelfde geldt voor sociale media”, verteld hij aan De Telegraaf.

Zelfs een week waarin zeven columnisten van de Volkskrant hem fel bekritiseerden, brengt Johan niet van zijn stuk. “Ik heb weleens gehad dat in één week zeven columnisten van de Volkskrant mij tot de enkels afbraken. Daar kan ik om glimlachen ik lig er geen minuut wakker van,” onthult hij.

Johan’s privéleven met name zijn relaties binnen de familie kleurt ook zijn ervaringen met kritiek. “In de familie van mijn vrouw tref ik nogal veel afgestudeerde NRC-lezers aan met GroenLinks-sympathieën. Die schudden vaak met hun hoofd als ze mij te ver vinden gaan in mijn opvattingen,” vertelt hij over de dynamiek thuis.

Terwijl Johan zich opmaakt voor een nieuwe reeks uitzendingen met Vandaag Inside Oranje, blijft hij nuchter over zijn carrière. Zijn contract loopt tot 2025, maar na dat jaar ziet hij een leven zonder televisie ook zitten. “Ik kan het missen als kiespijn,” zegt Johan.

In de wandelgangen is het al duidelijk Johan Derksen zal in 2025 zijn contract niet verlengen bij John de Mol. Dan blijft de vraag of Wilfred Genee en René van der Gijp ook stoppen of doorgaan met iemand die Johan Derksen vervangt. Op dit moment zou Jack van Gelder de rol kunnen gaan innemen, maar of dat ook gaat gebeuren is de vraag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zal me benieuwen als het zover is. Johan is al net zo vaak gestopt als dat we regenbuien hebben gekregen dit jaar🤣🤣🤣

Misschien een verre neef van
Heintje Davids 🤭

🤣🤣🤣super antwoord 👍

Het word ééntonig !!!!!

Slaap er geen nacht minder om Derksen mag van mij nu al oprotten