Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee Sluit Deur Voor Thierry Baudet: ‘Nooit Meer Welkom bij VI’


Thierry-Baudet

In het wereldje van de talkshows wordt flink gekibbeld en zelfs Thierry Baudet lijkt daar niet immuun voor. De flamboyante politicus die vaker de wenkbrauwen doet fronsen dan de lachspieren stimuleert is niet bepaald een geliefde gast op de set van het spraakmakende Vandaag Inside. Presentator Wilfred Genee trekt een duidelijke lijn: te controversieel is te controversieel en Baudet past in die categorie.

In de wandelgangen van de show heeft Genee wel eens een woordje gewisseld met de Forum voor Democratie-leider. Het ging zelfs zo ver dat Baudet eens geheel tegen zijn zin de studio verliet tijdens een live-uitzending op de radio. “Hij kwam om zijn boek te promoten, maar al snel switchten we naar politieke vraagstukken—niet helemaal zijn bedoeling,” grapt Wilfred in een recente aflevering van Renze.

Toch houdt Thierry de moed erin en blijft hij bellen. Wilfred onthult met een scheve grijns: “Hij probeert het nog steeds stuurt zelfs apps, maar de laatste keer dat hij vroeg om op de show te komen heb ik maar gezegd dat we niet in de lucht waren. Wat ook niet gelogen was, maar laten we eerlijk zijn zelfs als we dat wel waren…”

Wat betreft Renze Klamer die nieuwsgierig informeert naar de kansen van Baudet om terug te keren naar het scherm is Wilfred resoluut. “Absoluut niet, die man en zijn partij zijn mij te extreem geworden. Op een bepaald moment moet je een streep trekken en voor mij is die lijn allang gepasseerd.”

Ondanks Baudet’s vastberadenheid om weer in de spotlights te staan, lijkt zijn politieke en mediapad steeds meer op een eenrichtingsstraat naar ergens waar de camera’s niet draaien. Of zoals Genee het stelt: “Het is klaar. Echt klaar.” De politicus mag dan nog zo graag klagen over gebrek aan aandacht, bij Vandaag Inside zal hij geen voet meer over de drempel zetten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoop dat er niemand meer aandacht aan deze man besteedt.Hij is het niet waard