Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Na het Verlies van Zijn Vrouw: John van ’t Schip Zoekt Troost in de Armen van Jonge vrouwen


john

John van ’t Schip, die ondanks zijn nieuwe rol bij Ajax vooral opvalt door zijn escapades buiten het veld. De voormalige voetbalgrootheid lijkt zijn zinnen gezet te hebben op dames die jong genoeg zijn om zijn dochter te zijn.

Nadat hij vorig jaar zijn vrouw Daniëlle verloor aan kanker lijkt John de draad op te pakken op een manier die stof doet opwaaien. Juicechannel heeft onthullingen gedaan die niemand zag aankomen. Zo zou de 60-jarige John flirterige berichten sturen naar vrouwen die nauwelijks de 21 hebben bereikt.

Een bron heeft aan Juicechannel verklapt dat John contact heeft gezocht met een jonge vrouw van 21 jaar. “Het begon allemaal onschuldig, totdat John steeds vrijpostiger werd”, aldus de bron. Screenshots die door het kanaal gedeeld zijn, tonen hoe een gesprek over een mogelijke verhuizing naar Amsterdam al snel een flirterige wending neemt. John stelt voor om samen te wonen of vraagt of hij bij haar mag logeren.

Niet alleen buitenstaanders, maar ook Johns eigen dochter Estelle lijkt overrompeld door de situatie. Toen een ander jong meisje van 19 verward door de avances van John, contact zocht met Estelle wist zij ook niet goed wat ze ermee aan moest. “Of, ik denk dat ik het niet wil weten”, was Estelle’s eerste reactie, gevolgd door de onthulling dat haar vader vermoedelijk niet gehackt was.

Juicechannel merkt op dat Estelle’s reactie doet vermoeden dat dit niet de eerste keer is dat dergelijke berichten de familie bereiken. John heeft zich misschien wel vaker in zulke schimmige situaties bevonden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo niet slim, je weet dat die scharrels het aan de media doorgeven.
Alles voor 1 minute of fame!
Verlaag je niet zo door met meiden te sjansen die jonger zijn dan je dochter & met meer dan 40 jaar leeftijdsverschil.😅
Snap je verdriet, eenzaamheid & machteloosheid
Maar hou de eer aan jezelf!
Dit soort dingen lekken altijd uit, hor lullig ook!🙄

Niet slim van John als het allemaal waar is tenminste.
Maar vlag sommige dames ook niet uit , vaak ( nee niet altijd) sturen ze er zelf op aan. De leeftijd is rond de 20 die zijn echt niet van vandaag of gisteren , en woooowww in de media komen is spannend.

Is hij nu aan beurt laat die mensen met rust