Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Bereid je Voor op een extreem Weer: Onweer en Hagel Nemen de Overhand


hagel

De Nederlandse zomer toont zich wederom van zijn grillige kant. De weerberichten lijken meer op een najaarsprognose met pittige buien, onweer en zelfs hagel die over het land zullen trekken. “Dinsdag belooft een nat spektakel te worden,” aldus de meteorologen. Vooral landinwaarts moet men op zijn hoede zijn voor onverwachte weersverschijnselen. De temperaturen blijven steken op een magere 17 graden, nauwelijks een hint van de zomer die we zo graag willen.

Wisselvalligheid blijft de norm deze week met woensdag een kleine pauze van het onstuimige weer. Hoewel er nog steeds kans is op een verdwaalde bui zal de zon zich wat moediger tonen. Maar wie de korte broek wil aantrekken, denkt best twee keer na; de thermometer zal niet hoger klimmen dan 16 graden.

Donderdag presenteert zich als een weer-roulette: wolken, zon en buien wisselen elkaar af met meer droge dan natte momenten. De temperaturen krijgen een kleine boost, maar extravagante warmte hoef je niet te verwachten: 19 graden is het hoogst haalbare in het zuidoosten van het land.

De rest van de week zet de lijn van instabiliteit onverminderd voort. Temperaturen schommelen rond de 20 graden, maar elke dag blijft de kans op buien bestaan, soms vergezeld van onweer, vooral tijdens het weekend. Het lijkt erop dat onze paraplu’s nog geen rust krijgen en de zomer nog even op zich laat wachten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties