Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Alarmfase Rood: Heftige Stormen Teisteren Nederland Deze Week


regen

De komende dagen zijn voor de waterliefhebbers onder ons: heerlijk Hollands weer met bakken regen die uit de hemel vallen. Vooral in het westen van het land zullen de paraplu’s hun werk goed moeten doen, want daar verwachten we niet alleen neerslag, maar ook flinke windstoten die het onstuimige weer compleet maken.

Deze ochtend begint het al goed met een flinke plensbui die vanuit het westen het land overneemt. Dit zorgt voor een natte ochtendspits waarbij je zeker niet moet vergeten je regenjas aan te trekken. Vooral in het oosten zal tegen de middag de regen zijn intrede doen.

Als je dacht dat het niet erger kon, hou je vast: vanmiddag is het alsof de herfst is begonnen. Met temperaturen die niet hoger klimmen dan 20 graden en een stevige noordwestenwind die soms stormachtig kan zijn aan de kust, is het koud voor juni. De wind kan oplopen tot 100 km/uur, dus pas op dat je niet wegwaait.

Na een dag van wild weer, keert vanavond eindelijk de rust wat terug. De wind neemt af, de laatste buien trekken naar het oosten en de nacht belooft een stuk kalmer te worden met temperaturen die dalen naar een frisse 6 tot 10 graden.

Bereid je voor op een wisselvallige dinsdag met zowel zon als enkele stevige buien die het land zullen doorkruisen. Tussendoor is er gelukkig ruimte voor wat zonneschijn, maar met temperaturen die steken blijven op een magere 17 graden, blijft het fris.

Kortom, een typisch Nederlands weekje waarin het weer alle kanten op slingert. Perfect voor de echte weerfanaten die van een beetje turbulentie houden. Zorg dat je je regenlaarzen klaar hebt staan en je paraplu niet vergeet, want nat zul je worden deze week.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

💩-Weer & eeuwige herfst in NL, bah!😝