Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Noa Vahle laat haar moeder Linda de Mol in de Steek


Linda-de-Mol

Met de naderende kroonjaren van Linda de Mol die volgende maand haar 60ste verjaardag zal vieren zouden de schijnwerpers vol op de voormalige tv-koningin gericht moeten zijn. Echter de glans van haar carrière is de laatste jaren overschaduwd door de controversiële escapades van haar partner, Jeroen Rietbergen, in de volksmond ook wel bekend als ‘Vieze Jeroentje’.

Rietbergen de voormalige bandleider van The Voice, kwam breed in het nieuws nadat hij beschuldigd werd van verkrachting een zaak die door justitie uiteindelijk werd geseponeerd wegens onvoldoende bewijs. Dit verdict heeft echter de sfeer niet kunnen klaren; waar Ali B, die vergelijkbare beschuldigingen onder ogen ziet, publiekelijk aan de schandpaal wordt genageld lijkt Jeroen ongestoord door te gaan met zijn leven binnen de Mol-dynastie.

Terwijl Linda’s pensioen nadert en haar imago als onbetwiste tv-koningin tanende is zorgt de publieke opinie over haar keuze om Rietbergen te blijven steunen voor nog meer verdeeldheid onder haar fans en volgers.

De jonge Noa Vahle dochter van Linda en aanstormend talent binnen de familie, bevindt zich in een lastige positie. Ze probeert zich verre te houden van de controverse rond haar stiefvader. Terwijl haar moeder haar 60ste verjaardag plant, blijft Noa afzijdig; zij zal niet aanwezig zijn bij de viering. De journaliste is tijdens Linda’s verjaardag in Duitsland voor haar werk bij het EK Voetbal. Noa laat haar moeder dus in de steek en zal niet op haar verjaardag aanwezig zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties