Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Job Knoester onthult: Nieuwe premier bekend als ‘de lachende moordenaar’


In een recente uitzending van de talkshow “De Oranjezomer” heeft strafpleiter Job Knoester onthuld dat de nieuwe premier Dick Schoof, binnen zijn vorige werkomgeving bij de NCTV bekend stond onder een nogal onheilspellende bijnaam. “Mijn vrouw heeft met hem gewerkt bij de NCTV en zijn bijnaam was ‘de lachende moordenaar’”, deelde hij mee, wat direct voor opschudding zorgde onder de aanwezigen.

Albert Verlinde, aanwezig als gast reageerde meteen geschokt: “Serieus? Hoezo dat dan?” Hierop verduidelijkte Knoester: “Ze zegt: ‘Op zich best een aardige vent, maar dat was zijn bijnaam, omdat hij lachend iemand een mes in zijn rug steekt.’”

De presentatrice Hélène Hendriks, verrast door de heftigheid van de bijnaam liet merken dit een zorgwekkende eigenschap te vinden: “O, dat is niet goed.”

Terwijl de discussie verder ging probeerde Verlinde te graven naar de diepere betekenis van Knoesters opmerkingen: “Maar dat moet je wel even uitleggen. Je bedoelt dat hij… Dat is echt heel heftig wat je nu zegt, hè?” Knoester leek echter niet direct terug te krabbelen: “Dat, nou…”

De spanning steeg toen Verlinde verder drukte: “Dat zeg je wel.” Hélène voegde toe: “Ja, dat is wat je zegt.”

Knoester die de delicate positie waarin hij zich bevond leek te beseffen, probeerde een balans te vinden in zijn antwoord: “Ik hou alle opties open inderdaad, ja.”

Het gesprek eindigde met een lichte toon toen Hélène vroeg of Knoesters vrouw akkoord was met het delen van deze informatie, waarop hij antwoordde: “Dat weet ik niet. Ik kijk straks wel of mijn tas in de voortuin staat. Dat zie ik dan wel weer.”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie een hond wil slaan vindt licht een stok.🤬

Knoester zou beter gezwegen hebben maar nee hij wist weer eens iets!!! Ik hoop dat hij gepakt zal worden op zijn woorden.

Hij gaat waarschijnlijk iets teveel om met TBS’ers. Als je er een genoegen in schept om al die verhalen aan te horen ga je vanzelf een andere mindset creëren.
Vaak is dat helaas de vekeerde

Laatst bewerkt op 23 dagen geleden door Kees Muizehuig

Zou heel goed mogelijk kunnen zijn.

Knoester is zelf narcistische persoonlijkheid die zichzelf heel wat vind. Enge man zelfs. De enige verzachtige omstandigheid is dat ie advocaat is, vakantiepakket student destijds, en dus gewend is te liegen.