Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maarten van Rossem haalt genadeloos hard uit naar Nikkie Plessen


Maarten

De 39-jarige Nikkie Plessen lijkt permanent verankerd aan de desk van RTL Boulevard waar haar aanwezigheid soms meer als een verplicht nummertje voelt dan een sprankelende bijdrage. Haar voornaamste doel lijkt het uitstralen van haar modemerk te zijn al lijkt haar charisma daar niet altijd aan bij te dragen. De echte vraag blijft dan ook hangen: wie zijn eigenlijk haar echte fans?

In de recente aflevering van ‘Beste Kijkers’ op RTL 4, kreeg Nikkie het zwaar te verduren van niemand minder dan Maarten van Rossem. Tijdens een segment waar bekende Nederlanders andere bekendheden becommentariëren was Nikkie onderwerp van gesprek – of beter gezegd, van kritiek.

Maarten liet zich van zijn meest ongezouten kant zien toen beelden van Nikkie verschenen. “Goede God, alleen al dat leren jasje en die blonde haren. En die lippenstift, het lijkt wel een bloedende wond! En dan die leren broeken, het is gewoon verschrikkelijk,” mopperde hij.

Naast hem probeerde Gijs Rademakers het gesprek enigszins te sussen door aan te voeren dat sommige mensen haar stijl wellicht waarderen. Maar Maarten was onverbiddelijk: “Die mensen hebben geen smaak.” Ook de zonnebril die Nikkie vaak tussen haar boezem klemt, kon op geen goedkeuring rekenen. Hij voegde toe, wellicht iets te diplomatisch voor zijn doen: “Zij heeft niet mijn kledingsmaak.”

Toen het tijd was voor de studio om te raden over wie de kritieken gingen, leidde de hint ‘iemand met een rijk oeuvre’ tot verwarring. Frank Evenblij reageerde verbaasd: “Heeft die een rijk oeuvre?” En ook Leonie ter Braak kon haar verbazing niet verbergen.

Luuk Ikink, collega van Nikkie bij Boulevard, nam het nog op voor haar: “Ja, natuurlijk. Zij doet al heel lang Boulevard en heeft ook een modebedrijf. Ze is ontzaglijk rijk.”

Terwijl de discussie voortduurde werd het duidelijk dat de meningen over Nikkie’s invloed in de media en mode sterk uiteenlopen, maar één ding is zeker: onopgemerkt zal ze nooit blijven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb het programma niet gezien maar ben wel fan van Maarten. Hij is iemand die altijd zegt wat hij van iets denkt en of je het ermee eens bent…,? Daar heeft hij lak aan!!!

100% eens. En ze blijven maar praten over een “Mode-imperium”, “Modebedrijf”, enz.

Je koopt bij Temu of Ali expres, 200 meetlinten, komma 1 plaats naar rechts en verpatsen.
Vanaf dat moment heb je dus een “Gereedschap imperium ”
😂

Laatst bewerkt op 25 dagen geleden door Kees Muizehuig

En zo kloot men Frederik !!!

Het is een aanstelster. Ook die pen altjd tussen haar vingers. Ze hoeft nooit iets te schrijven . En dan achterlijke trek rond haar mond