Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Vrijgezel Mark Gillis Faalt Weer: Zijn Nieuwste Versierpoging is tenenkrommend


gillis

In het hart van de Nederlandse reality-tv is Mark Gillis telg van miljonair Peter Gillis een figuur die niet bekend staat om zijn veroveringen. Zijn avonturen in “Massa is Kassa” leveren regelmatig tenenkrommende scènes op, die de kijker niet onberoerd laten. Hoewel hij ongetwijfeld niet om aandacht van de dames verlegen zit dankzij zijn bekendheid en de welgevulde beurs van zijn vader lijkt het erop dat Mark geniet van zijn vrijgezellenstatus.

Tijdens de meest recente episodes van “Massa is Kassa”, zien we hoe Mark, in de volksmond ook wel ‘Parkie Markie’ genoemd weer eens een flirtpoging waagt. Ditmaal richt hij zijn pijlen op een dame die de frietkraam bedient tijdens een feestje georganiseerd door zijn vader. Met een mix van bravoure en onhandigheid probeert hij haar te overtuigen om ‘nog een paar nachtjes’ te blijven. Echter, net zoals zijn eerdere poging bij zijn ‘ontharingsmeisje’, loopt ook deze flirtpoging uit op een blauwtje. De dame in kwestie toont weinig interesse in een shirtloze Mark.

Schrijnend maar waar, deze scènes zorgen voor plaatsvervangende schaamte bij de kijkers, die via sociale media hun verbazing en vermaak niet onder stoelen of banken steken. Mark’s liefdesleven lijkt een aaneenschakeling van mislukte pogingen waarbij zijn charmes niet het gewenste effect sorteren.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

M@rk kan er natuurlijk ook niets aan doen dat de vetgenen en het asociale gedrag duidelijk van zijn vader komen. Toch zou hij moeten proberen er wat beter uit te zien en zich fatsoenlijk gedragen. De vrouwen die hij ‘versiert’ zijn niet alleen geïnteresseerd in een dikke portemonnee.

Wat een ongelofelijke hork is dat toch, als ik die meisjes was geweest, had ik de boel ingepakt en was gegaan. Wie heeft er behoefte aan zulke achterlijke opmerkingen van zo’n vetklep.

Welke vrouw wil zo‘n man?Het grote voorbeeld is die vader van hem.Dan weet men wat je te wachten staat als je daar intrapt

Mark dacht natuurlijk als ze niet genoeg verkopen aan friet ze wel konden blijven slapen. Dus dan had hij het elke avond met een andere dame kunnen proberen. Of hij hoopte misschien wel met 2 dames het bed te kunnen delen.

Yvon zo zal Markie parkie inderdaad wel eens gedacht kunnen hebben. Hij droomt maar lekker verder 🤣🤣🤣🤣

Fijn dat je er weer bent 🌸

Dank je wel. Ik kom niet meer elke dag, maar lees wel alles terug wat ik interessant vind, en dan lees ik de eventuele reacties en die like ik of reageer erop. Maar ik blijf gewoon bij jullie hoor. 😉

😃🌸

Daar moet een vrouw niet intrappen. Je bent eeuwig zijn slaaf. Net als zijn vader kan hij nog niet zijn eigen veters strikken. Die denken dat ze een vrouw kunnen verwennen in bed . Nou denk eerder pletten