Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato op de vlucht naar Italië wil straf ontlopen


Marco-Borsato

Marco Borsato die jarenlang de harten van velen veroverde met zijn hits bevindt zich in de meest turbulente periode van zijn leven. Na bijna tweeënhalf jaar weggedoken te zijn in de luwte van het publieke oog lijkt Marco’s wereld op zijn grondvesten te schudden. Met een rechtszaak die pas volgend jaar op de agenda staat, broeit er onder de oppervlakte een plan dat zijn leven voorgoed zou kunnen veranderen…

Terwijl de tijd langzaam voortschrijdt, wordt Marco’s afwezigheid op het podium alleen maar langer. Als de zaak in 2025 dient heeft de zanger al vier lange jaren buiten de schijnwerpers doorgebracht. Een vraag die velen bezighoudt is of we Marco ooit nog terug zullen zien waar hij hoort: op het podium, in het volle licht, zingend voor zijn fans. Maar het lijkt erop dat zelfs Marco twijfelt of dat toekomstbeeld nog wel tot de mogelijkheden behoort.

Bronnen dichtbij Marco fluisteren over een radicale stap die de zanger overweegt te nemen: emigratie. Het gerucht gaat dat Marco’s blik over de grenzen dwaalt, zoekend naar een nieuwe start ver weg van de storm die zijn leven in Nederland omringt. Hoewel zijn hart misschien sneller klopt bij de gedachte aan het zonovergoten Bonaire, wijzen alle tekenen volgens weekblad Story naar Italië – het land van zijn voorouders waar een villa met open armen op hem wacht.

Maar voordat Marco zijn vleugels spreidt en naar warmer oorden vliegt, wacht hem nog een confrontatie in de Nederlandse rechtszaal. Pas na dit beslissende moment zal hij de keuze maken om Nederland achter zich te laten een land dat hem zowel als ster omarmde als in zijn donkerste dagen in twijfel trok.

De vrienden van Marco kijken met zorg naar de toekomst laten ze weten in de Privé. “Marco’s carrière is kapot,” klinkt het somber uit hun mond. Zelfs als de tijd hem zou vrijspreken van alle beschuldigingen, is de weg terug naar de top bezaaid met obstakels. De schok was groot toen hij vernam dat een vervolging onvermijdelijk was. Het lijkt erop dat Marco Borsato, ooit een onaantastbare held in de Nederlandse muziekwereld, voor de grootste uitdaging van zijn leven staat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alles om er maar onderuit te komen. Hopelijk komt ie gauw voor de rechter.
Schandalig dat die viezerik er al zolang onderuit komt. Als publiekslieveling houdt iedereen hen de hand boven zijn hoofd . Terwijl hij allang bekend heeft op tape.

Hoezo vluchten??? Hij wacht toch eerst de rechtszaak af.

Hij weet zelf allang dat hij veroordeeld zal gaan worden. Op de tape + bij psycholoog is zijn bekentenis allang vastgelegd.
Met zijn zg 29 getuigen probeert hij de zaak zover mogelijk te rekken.
Hi is met een sneaky spelletje bezig.
Lang leve karma..!

Het ging er bij mij over de aanhef van dit artikel die klopt niet met de rest. Of hij al dan niet schuldig is weet ik niet ik was er niet bij. De tijd zal het uitwijzen.

Allemaal rechters hier, bah

Lekker vluchten lafferik!

Wat erg voor Leontien dat die Marco gewoon een pedofiel was .