Het laatste showbizz nieuws

Katja Schuurman, Shownieuws

Katja Schuurman wil dat iedereen Thijs Römer vergeeft: ‘Hij heeft niemand vermoord’


Katja-Schuurman

Het schaduwspel van gerechtigheid en vergiffenis omhult Thijs Römer die binnenkort uit de krochten van de gevangenis stapt beladen met het label van zedendelinquent. Zijn toekomst ziet er grimmig uit gezien geen enkele gerespecteerde mediapartij zich ook maar in de buurt van zijn naam wil wagen, vanwege zijn misdrijven tegen minderjarigen.

Katja Schuurman zijn voormalige partner en moeder van zijn kind staat echter klaar met een olijftak. Ze erkent Thijs’ fouten, maar pleit voor zijn kans op een nieuw begin. “Ik was blij toen hij me vertelde dat hij het hoger beroep ging intrekken,” deelt ze met Story, een blijk van opluchting dat hij eindelijk verantwoordelijkheid neemt. “Dat is een goede beslissing.”

Ze voegt eraan toe in een poging om het vergrijp in perspectief te plaatsen, “Het is niet goed wat hij heeft gedaan. Daar zijn we het allemaal wel over eens. Maar het is ook niet zo dat Thijs iemand heeft vermoord.”

Met de acceptatie van zijn straf hoopt Katja op een zachtere blik van de samenleving op Thijs’ situatie. “Hij heeft zijn straf nu geaccepteerd. En ik hoop dat hij daarna de kans krijgt om zich te rehabiliteren. Hij moet door kunnen met zijn leven. Ik vind ook dat hij dat verdient,” betoogt ze, pleitend voor begrip en mededogen.

De relatie tussen Thijs en Katja blijft ondanks alles intact een testament van hun gedeelde geschiedenis en onbreekbare band als ouders. Maar zal het bezoek aan de gevangenis plaatsvinden? “Ik ga Thijs in elk geval niet bezoeken. Ook niet met Sammie,” verklaart Katja beslist, ervoor kiezend te wachten tot Thijs weer vrij is.

Zo hangt de vraag in de lucht: Kan Thijs Römer, gewapend met niets dan zijn berouw en de steun van enkelen dichtbij hem de weg terug vinden naar een leven in de schijnwerpers of zal de stempel van zijn verleden hem voorgoed verdoemen tot de schaduwen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk dat zijn slachtoffers hem nooit zullen vergeven. En ik ook niet, je moet gewoon van kinderen afblijven. Die meiden zijn getekend voor het leven, en dan zou iedereen het hem moeten vergeven. Katja is echt van het padje. Koekoek.

Als hij het dus bij haar dochters doet word dit hem ook vergeven door haar.

Thijs is idd belachelijk bezig geweest.
Al doen ze alsof hjj iemand heeft verkracht, ipv dirty talks via de computer.
Terwijl Marco B daadwerkelijk zijn hand in een slipje had, zoals hij zelf heeft toegegeven -en wat ook is opgenomen op tape- aan de moeder van meisje. Maar die kwal probeert de zaak nu te rekken met zijn zogenaamde 29 getuigen, waanzin!

Laatst bewerkt op 18 dagen geleden door Dina