Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Burenruzie escaleert: André Hazes uitgescholden door zijn buren


Andre-Hazes-jr

André Hazes lijkt zijn dagen te vullen met zonneschijn en vrolijkheid. Althans, dat is wat de populaire zanger wil laten geloven in een recente video op zijn Instagram, waarin hij beweert op wolken te lopen. Maar niet iedereen deelt in André’s ochtendlijke euforie, zo blijkt uit zijn eigen woorden.

“Ik ben gelukkig,” begint André zijn ochtendritueel met een glimlach terwijl hij de buitenlucht inademt en de schoonheid van ons kikkerlandje prijst. Zijn goedbedoelde ‘goodmorning my neighbors!’ wordt echter niet met open armen ontvangen. Integendeel een middelvinger is het enige antwoord dat hij van zijn buren terugkrijgt. “‘F*ck you’, hoor je dan,” vertelt Hazes met een onverstoorbare grijns. Ondanks de onvriendelijke reactie, blijft André standvastig in zijn geluk.

Ondertussen blijkt André’s gevoel voor humor niet bij iedereen in de smaak te vallen. Tijdens de repetities van Holland Zingt Hazes haalt hij een stunt uit met niemand minder dan Frans Bauer die recent trots 21 kilo lichter door het leven gaat. André presenteert hem een ‘speciaal’ gebakje, dat naar later blijkt gevuld te zijn met hondenvoer. “Ik zag dat jij 21 kilo bent afgevallen, dus ik dacht ik breng een toetje mee,” plaagt André, terwijl Frans nietsvermoedend toehapt.

De schok en walging bij Frans zijn tastbaar wanneer André hem waarschuwt dat het lekkernij eigenlijk voor viervoeters bedoeld is. De reactie van Bauer is even hilarisch als begrijpelijk: “Ik vermoord je, Dré, echt waar. Ik vermoord je!” terwijl André in een deuk ligt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben heel blij met mijn buren en ruil ze voor 1000 kleuters nog niet in 🤬

Egt een gebbetje ,top Andre is back.